פילה ברבוניות בתנור
אחת לכמה זמן אני חייבת להכין את הברבוניות הנהדרות האלה. דג עדין עסיסי שגם הילדים מאוד אוהבים (אין עצמות) תיבול עדין, מנה מהירה וקלה…
מרכיבים:
חבילת פילה ברבוניות
(יש בכל סופר)
לימון
1/3 כוס שמן זית
כף דבש
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
מטבל שמנת:
גביע שמנת חמוצה 200 מ"ל
2 כפיות שום כתוש
2 – 3 כפיות מיונז
עירית קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות הברבוניות במיץ לימון.
2. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, לערבב את המצרכים ולהבריש את הברבוניות משני הצדדים, חום בינוני גבוה 200 מעלות 10 דקות, באמצע להפוך.
3. לערבב את מצרכי המטבל ולהגיש עם הברבוניות.