עוף עם עדשים בנוסח מזרחי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם עדשים בנוסח מזרחי

עוף עם עדשים בנוסח מזרחי

אני גיליתי את העדשים בשנים האחרונות. מרק עדשים זה מרק שאני מאוד אוהבת מאוד טעים ומשביע משם המשכתי לכיוון של תבשילי עוף שצירפתי אליהם עדשים ויצא כל כך מוצלח שעוד מנה נכנסה לתפריט הקבוע.

מרכיבים:

כרעיים מחולקות
בצל בינוני
3 תפוחי אדמה פרוסים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
חצי כוס עדשים ירוקות
100 ג’ רסק עגבניות
כפית כמון
כפית כורכום
כפית פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את העדשים במים כשעתיים ולסנן.

2. לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, להוסיף את העגבניות ולטגן כ10 דקות, להוסיף רסק, למלא את הקופסא הריקה פעמיים במים להוסיף ולתבל.

3. להכניס את העוף, לכסות במים ולהרתיח, להוסיף עדשים ותפוחי אדמה, להנמיך את האש לביעבוע עדין ולבשל כשעה ורבע, לטלטל את הסיר מידי פעם אם חסר נוזלים להוסיף.

מתכונים נוספים לעוף

12105 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

88
תגובות

  הרשם  
עדכן
פיית האהבה

היי ניקי,
הכנתי את זה היום לארוחת צהריים.
ליקקנו את האצבעות 🙂
תודה רבה על כל המתכונים שלך! את אלופה!

מלי

מלי (לא רשום) | 30.06.2011 – 11:09
יופי של מנה, קלה ופשוטה
הולכת להכין אותה הסופ”ש

אורליל'ה

אורליל’ה (לא רשום) | 30.06.2011 – 17:48
הי ניקי,

אפשר להשתמש ירוקות של סנפרוסט ? ואם כן באיזה שלב של הבישול להוסיף אותן?

שם

האם אפשר עם עדשים שחורות?

שם

חגי (לא רשום) | 03.07.2011 – 09:49
הכנתי ויצא מעולה!!!
הילדים שלי טרפו את זה.
תודה ניקי!

שם

אנונימי (לא רשום) | 07.07.2011 – 12:47
את קולטת שכל יום אני מכינה משהו אחר מהאתר? אי אפשר לעצור אותי…
וכל תבשיל לא משנה מה יוצא סוףףףףףףףףףףףףףף

פלופית

פלופית (לא רשום) | 09.07.2011 – 13:36
היי ניקי ושבת נעימה,

האם יש צורך לכסות את הסיר?