גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח, לפעמים בא לי לפנק את המשפחה וגולש נחשב אצלנו לאוכל הכי טעים שיש, הילדים מחסלים את התבשיל בהנאה ומבקשים מנה נוספת והכי חשוב להגיש אותו עם חלה טובה הרוטב תענוג. חבל “לבזבז” כל טיפה..

מרכיבים:

קילו בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
800 ג’ tomato max / עגבניות מרוסקות
חצי כוס יין אדום שאוהבים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
מי שאוהב חריפה יכול להוסיף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף פלפלים ולהקפיץ כשתי דקות.

2. להמליח ולפלפל את הבשר לצפות בקמח ולנער שאריות, במחבת חמה לטגן את קוביות הבשר עד הזהבה.

3. להוסיף את קוביות הבשר לפלפלים ואת שאר המצרכים, להוסיף 2 כוסות מים ולהרתיח, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך, מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך.

436662 צפיות 53 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “מושלם ניקי. הכנתי שישי שעבר והיום אני מכינה שוב”

אליסה : יצא מעולה!! לא הפסקנו לאכול עד הטיפה האחרונה בסיר!
חיפשתי מלא זמן את הטעם הזה בדיוק!
מתכון מומלץ וטעים בעיקר לסופ”ש קריר וביתי …
תודה!

טליה : “מתכון מנצח!!! לא האמנתי שיצא לי כל כך מוצלח על הפעם הראשונה, בייחוד טיפוס כמוני שלא מסתדר עם בקר. היה טעים וקל להכנה. המון תודה!”

חני : “ניקי המתכון הזה מושלם!!
ממש מרגישה אמא אמיתית כזאת, שמעמידה כזה סיר וזה…
למרות שאני אמא כבר שנה וחצי 🙂 מתכון מדויק וטעים כ׳כ!”

רייזל : “הגולש הזה עשה לנו את השבת! חיסלנו חלה רק על הרוטב. היה טעים ומושלם!”

דבורי : “אני חייבת לעדכן!!!
הגולש היה טעים במיוחד, ורך רך רך!!!
גם הילדים התלקקו!!!
מומלץ בחום!”

595
תגובות

  הרשם  
עדכן
בשמת

לילה טוב ניקי. אם אני מוותרת על היין, אז להוסיף באותה כמות מים או 2 כוסות מספיק?

חנה

ניקי
רציתי לשאול אם יצא לי חריף איך אני מעדנת את זה?

ורד

ערב טוב.
בשר מספר 2 מתאים?
המתכונים שלך אליפות

רחל

האם אפשר להוסיף לקראת סיום הבישול קציצות?

נעמי

היי ניקי, האם אפשר בשלב מסוים להוסיף גם חלקי עוף ולהכפיל את שאר החומרים בהתאם?

שיקמה

בוקר טוב ניקי,, שאלתי האם חייבים את היין אדום או שזה בסדר להכין גם בלי

נטלי

האם אפשר עגבניות חתוכות טריות במקום קופסא?

1 35 36 37