גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח, לפעמים בא לי לפנק את המשפחה וגולש נחשב אצלנו לאוכל הכי טעים שיש, הילדים מחסלים את התבשיל בהנאה ומבקשים מנה נוספת והכי חשוב להגיש אותו עם חלה טובה הרוטב תענוג. חבל “לבזבז” כל טיפה..

מרכיבים:

קילו בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
800 ג’ tomato max / עגבניות מרוסקות
חצי כוס יין אדום שאוהבים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
מי שאוהב חריפה יכול להוסיף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף פלפלים ולהקפיץ כשתי דקות.

2. להמליח ולפלפל את הבשר לצפות בקמח ולנער שאריות, במחבת חמה לטגן את קוביות הבשר עד הזהבה.

3. להוסיף את קוביות הבשר לפלפלים ואת שאר המצרכים, להוסיף 2 כוסות מים ולהרתיח, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך, מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך.

450603 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “מושלם ניקי. הכנתי שישי שעבר והיום אני מכינה שוב”

אליסה : יצא מעולה!! לא הפסקנו לאכול עד הטיפה האחרונה בסיר!
חיפשתי מלא זמן את הטעם הזה בדיוק!
מתכון מומלץ וטעים בעיקר לסופ”ש קריר וביתי …
תודה!

טליה : “מתכון מנצח!!! לא האמנתי שיצא לי כל כך מוצלח על הפעם הראשונה, בייחוד טיפוס כמוני שלא מסתדר עם בקר. היה טעים וקל להכנה. המון תודה!”

חני : “ניקי המתכון הזה מושלם!!
ממש מרגישה אמא אמיתית כזאת, שמעמידה כזה סיר וזה…
למרות שאני אמא כבר שנה וחצי 🙂 מתכון מדויק וטעים כ׳כ!”

רייזל : “הגולש הזה עשה לנו את השבת! חיסלנו חלה רק על הרוטב. היה טעים ומושלם!”

דבורי : “אני חייבת לעדכן!!!
הגולש היה טעים במיוחד, ורך רך רך!!!
גם הילדים התלקקו!!!
מומלץ בחום!”

629
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת שבע

ערב טוב.
האם אפשר להכין את המתכון ולשים על הפלטה מערב שבת בשביל שבת בבוקר או לא מומלץ?

יעל

היי,
התבשיל יוצא חריף?ז”א מתאים לילדים?

קיוית

הי ניקי הנפלאה.
האם אפשר לוותר על היין? ומה לשים במקום?
הטעם שלו דומיננטי מידי
תודה רבה

דנידין

היי ניקי,
האם במקום עגבניות מרוסקות אני יכולה לחלוט עגבניות במים חמים ולהוסיף?
ואם כן כמה עגבניות?

יארי

היי ניקי,
הייתי היום בסופר ויש שם חבילה של קוביות גולש – בשר עגל טרי של “אדום אדום” (של תנובה).
לצערי לא ראיתי שרשום על זה איזה מספר זה.
1. מהניסיון שלך על איזה בשר מדובר לדעתך?
2. את חושבת שזה יצא מצוין עם המתכון לגולש כאן? (אומנם רשום על זה קוביות גולש אבל אני לא יודע איזה סוג זה) .אולי המחיר של זה יעזור לשער על איזה סוג מדובר – 70 שח לקילו. אודה לעזרתך.

אביה

היי ניקי, אחרי נגיד שעתיים-שלוש של בישול אפשר להעביר לפלטה לבישול איטי במהלך הלילה?

1 37 38 39