יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני תפוחי אדמה מתכונים לפסח תבשילי בשר

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

9 יוני 2012
(Visited 72,158 times, 45 visits today)
גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח, לפעמים בא לי לפנק את המשפחה וגולש נחשב אצלנו לאוכל הכי טעים שיש, הילדים מחסלים את התבשיל בהנאה ומבקשים מנה נוספת והכי חשוב להגיש אותו עם חלה טובה הרוטב תענוג. חבל “לבזבז” כל טיפה..

מרכיבים:

קילו בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
800 ג’ tomato max / עגבניות מרוסקות
חצי כוס יין אדום שאוהבים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
מי שאוהב חריפה יכול להוסיף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

  • קציצות שניצל ממכרות וטעימות ביותר

    מה כבר אפשר להכין מחזה עוף שלא הכנתי ?
    אני כל הזמן מחפשת רעיונות מה לעשות עם חזה עוף למצוא עוד גיוונים לארוחת הצהריים ואני לא רוצה להכין שניצל די מיציתי אני רוצה להכין משהו אחר ועדיף שיהיה בפנים ירקות אז הלכתי על קציצות שניצל.
    קציצות שניצל לא מחזה עוף טחון אלא מחזה עוף חתוך קטן, אין לכם מושג כמה שהקציצות האלה טעימות יצא מושלם!
    הוספתי תפוחי אדמה שמורגשים טוב, נגיעות של פטרוזיליה יצאו קציצות מושלמות ותאמינו לי שלא הפסקתי לטעום,
    מתכון נהדר לארוחת הצהריים ולא קשה זה מה שכיף במתכון הזה.
    השתמשתי בפילה עוף שזה החלק הרך של החזה (מומלץ מאוד) הוספתי מספיק ירקות. בסרטון טיגנתי אין שום בעיה לאפות.
    ברגע שתתחילו להכין לא תפסיקו. הצעת הגשה בתוך פיתה עם טחינה וסלט ירקות, חלומי!

    20 קציצות

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • תפוחי אדמה מחורצים בתנור

    איזה מתכון מעולה! תפוחי אדמה אפויים רכים משגעים, מזה פשוט להכנה ומתקבל מעדן, תפוחי אדמה מושלמים לארוחה ואפילו לנישנושים קובייה אחרי קובייה…
    אם אפשר להמליץ תכינו הרבה תמלאו את התבנית כמה שיותר שלא תצטערו שהכל יגמר.
    אין כאן מצרכים כמעט תפוחי אדמה קצת שמן ומלח פלפל. אתם חושבים שנסחפתי ? המתכונים הכי טובים אלו המתכונים עם כלום מצרכים ולמי אין תפוחי אדמה בבית ?  תכינו ותתאהבו זאת תוספת נהדרת ליד מנה עיקרית ומי לא אוהב תפוחי אדמה ?  אני כבר מדמיינת את ארוחת השבת עם ערימת תפוחי אדמה במרכז השולחן איזה יאמי!

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף פלפלים ולהקפיץ כשתי דקות.

2. להמליח ולפלפל את הבשר לצפות בקמח ולנער שאריות, במחבת חמה לטגן את קוביות הבשר עד הזהבה.

3. להוסיף את קוביות הבשר לפלפלים ואת שאר המצרכים, להוסיף 2 כוסות מים ולהרתיח, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך, מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך.

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : “מושלם ניקי. הכנתי שישי שעבר והיום אני מכינה שוב”

אליסה : יצא מעולה!! לא הפסקנו לאכול עד הטיפה האחרונה בסיר!
חיפשתי מלא זמן את הטעם הזה בדיוק!
מתכון מומלץ וטעים בעיקר לסופ”ש קריר וביתי …
תודה!

טליה : “מתכון מנצח!!! לא האמנתי שיצא לי כל כך מוצלח על הפעם הראשונה, בייחוד טיפוס כמוני שלא מסתדר עם בקר. היה טעים וקל להכנה. המון תודה!”

חני : “ניקי המתכון הזה מושלם!!
ממש מרגישה אמא אמיתית כזאת, שמעמידה כזה סיר וזה…
למרות שאני אמא כבר שנה וחצי 🙂 מתכון מדויק וטעים כ׳כ!”

רייזל : “הגולש הזה עשה לנו את השבת! חיסלנו חלה רק על הרוטב. היה טעים ומושלם!”

דבורי : “אני חייבת לעדכן!!!
הגולש היה טעים במיוחד, ורך רך רך!!!
גם הילדים התלקקו!!!
מומלץ בחום!”

הרשם
עדכן
670 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי,
אפשר להכין עכשיו את השלב הראשון של הבשר (שעה וחצי) ומחר בצהריים להמשיך את החצי השני עם התפוחי אדמה?

ניקי יקרה,
זה אחד התבשילים הכי אהובים בביתנו.
רק שתמיד נשאר לי מהרוטב הנפלא כואב לי לזרוק אותו.
יש לך רעיון מה לעשות עם הרוטב שנותר?

היי ניקי, כמה זמן יש לבשל את הגולש בסך הכל? (סדר גודל עד שהבשר מוכן) תודה

היי, האם מתאים להוסיף פלפל חריף? אדום או ירוק? תודה

היי ניקי, עשיתי טעות בהכנה ואני רוצה לתקן. הבנתי לא נכון ובטעות שמתי 4 קופסאות של עגבניות מרוסקות (חשבתי שזה שווה ערך לtomato max). תוכלי לומר לי איך לתקן? תודה רבה

היי ניקי בוקר טוב!
אפשר להשתמש ברסקי עגבניות במקום עגבניות מרוסקות?

היי ניקי
רוצה להכין את המתכון
בעלי בטעות הפשיר לנו את הפריזר ויש לי חבילה של גזר גמדי שזקוקה להצטרף למתכון , את חושבת שזה יהיה טעים אם אוסיף אותה לגולש?