עוף עם בטטות בסיר
אני מכינה את המתכון הזה הרבה שנים זה מסוג המתכונים שמלווים אותך כל החיים כי הוא טוב, אוכל של בית עם כנפיים רכות ומתפרקות זה הכי מתאים לילדים ומה שהכי יפה בסיר הזה זה השילוב של הבטטות עם הרוטב.
אם אתם אנשים של רוטב אתם תאהבו את הרוטב הוא עוטף את הכל ונותן אחלה טעם לכנפיים ולבטטות, אני אוהבת להגיש עם חלה לטבול ברוטב יואוו איך זה נספג, 3 אנשים ירדו על הסיר וניגבו את התחתית.
ואם אני מסכמת אוכל של בית מנצח כל פעם מחדש.
הכנות:
1. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס בתחתית כל עגבניה לבשל 3 דקות לסנן לקרר ולחתוך לקוביות.
2. לחמם סיר עם 4 כפות שמן לטגן את הבצל על אש בינונית עד שמזהיב קלות, להוסיף את השום טיגון קצר ולהוסיף את הרסק, סילאן, עגבניות מים והתבלינים, להרתיח לכסות לבשל 10 דקות מידי פעם לערבב.
3. להכניס את הכנפיים לנער את הסיר בעדינות ולבשל 30 דקות, להוסיף את הבטטות שוב לנער ולבשל עוד 40 דקות מכוסה מידי פעם לנער את הסיר.
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : "ווואו איזה טעים ומדויק !!!!
עשיתי אתמול לערב חג ויצא מעדן …. מחר עושה שוב לערב חג שני"
ריקי : "הרגע הורדתי מהאש.
יש בבית ריח מ-ט-ו-ר-ף!!!! תודה! תודה! תודה!
נתת לי את האהבה למטבח."