אסאדו בפטריות ויין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אסאדו בפטריות ויין אדום

אם אני אומר לכם שזה אחד מתבשילי הבשר הכי טעימים שאכלתי אי פעם תאמינו לי ? עכשיו בשוק יש את הירושלמי שהוא תוספת מדהימה לבשר, הכנתי אותו יחד עם האסאדו ואיזה טעם הוא נתן לתבשיל והבשר יוצא רך רך, הרוטב הולך נהדר עם חלה טובה.

מרכיבים:

קילו אסאדו חתוך לחתיכות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניום חתוכה גס
7 – 8 תפוחי אדמה ירושלמי חתוכים לקוביות בינוניות
כוס יין אדום
כוס תירוש
כף רסק עגבניות
כף דבש
כפית גריל עוף
כף וחצי פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסיר חם לטגן את הבשר מכל הכיוונים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ואת הפטריות ולטגן כמה דקות. להוסיף את היין, תירוש, דבש ותבלינים, להנמיך את האש לבינונית.

2. לבשל כשעה להוסיף את תפוחי אדמה לכסות ולבשל עוד שעתיים או עד שהבשר רך, מידי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים ולערבב מידי פעם.

58614 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו בפטריות ויין אדום

גולשים מכינים וממליצים:

בילי : היי ניקי, מדהים מדהים מדהים אין לי מילים על התבשיל הזה, הרוטב האלוהי הטעם של הירושלמי בתבשיל, כולם אמרו שזה אחד התבשילים הטעימים שאכלו, כייף אמיתי

חן : טוב תקשיבו אין דברים כאלה לא נשאר כלום בערב חג . מתכון מנצח מבחינתי – ניקי תודה רבה על התמיכה תוך כדי ההכנה האתר שלך הפך להיות דף הבית שלי 🙂 חג שמח ושוב תודה

ליבי : “ניקי יקרה, לארוחה הערב הזמנו בני משפחה ששניים מהם ידועים כסופר בעייתיים עם אוכל (אחד מהם מוכן לאכול בשר רק מהמנגל..). ותקשיבי- הסכימו לנסות, וטרפו!! והתלהבו!! וביקשו תוספת!! הגשתי לקינוח את כדורי התמרים שגם גרפו מחמאות. לסיכום- תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך לארוחה מושלמת. תודה רבה!”

נטלי : “וואו הכנתי את זה לשבת, יצא מדהים! כולם ליקקו את האצבעות.
תבשיל הבשר הכי טעים שאכלתי”

אריאלה : “הכנתי לשבת ויצא מדהים! כולם שבחו את המנה. תודה על עונג שבת אמיתי.”

592
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילנית דגה

ניקי היקרה תודה על המתכונים הטעימים.אני משתמשת במתכון הזה גם כשאני מכינה קדירת בשר מס 6 והתגובות אשששששש
יש לי שאלה רק בשביל להבין.. מדוע צריך מכסה פתוח בשעה הראשונה אשמח לתשובה

דxsaxas

הי ניקי,

אני עושה בלי תפו”א אז להפחית ברוטב?

מריליז

היי
יש לי שלוש שאלות בבקשה :
1. כשכתוב בהתחלה לטגן על מחבת חמה-זה עם שמן או בלי?
2. במידה והבשר רק אחרי בישול ארוך של שעתיים שלוש ועדיין יש הרבה נוזלים, האם להמשיך בישול ובאיזה אופן? (מכסה פתוח /סגור וכו)
3. אם טעמתי וחסר לי מתיקות-להוסיף תירוש או דבש?

שרון

ש-ל-מ-ו-ת
עזבו הכל ולכו להכין
נרשמו התעלפויות בקהל

עשיתי עם נתח אסאדו שלם

מרים

וואיי הלוואי שאת ערה עכשיו!
אם התחלתי בישול עכשיו של שעה זה בסדר לכבות ולהמשיך בישול למחרת?

מרים

היי ניקי,
פעם ראשונה שמכינה תבשיל בשר מהסוג הזה..

אין לי א. מרק. האם זה קריטי? כמה מלח לשים במקום בבקשה?

נטלי

היי ניקי
האם יתאים להוסיף בטטה וערמונים?

1 33 34 35