אסאדו בפטריות ויין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אסאדו בפטריות ויין אדום

אם אני אומר לכם שזה אחד מתבשילי הבשר הכי טעימים שאכלתי אי פעם תאמינו לי ? עכשיו בשוק יש את הירושלמי שהוא תוספת מדהימה לבשר, הכנתי אותו יחד עם האסאדו ואיזה טעם הוא נתן לתבשיל והבשר יוצא רך רך, הרוטב הולך נהדר עם חלה טובה.

מרכיבים:

קילו אסאדו חתוך לחתיכות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניום חתוכה גס
7 – 8 תפוחי אדמה ירושלמי חתוכים לקוביות בינוניות
כוס יין אדום
כוס תירוש
כף רסק עגבניות
כף דבש
כפית גריל עוף
כף וחצי פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסיר חם לטגן את הבשר מכל הכיוונים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ואת הפטריות ולטגן כמה דקות. להוסיף את היין, תירוש, דבש ותבלינים, להנמיך את האש לבינונית.

2. לבשל כשעה להוסיף את תפוחי אדמה לכסות ולבשל עוד שעתיים או עד שהבשר רך, מידי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים ולערבב מידי פעם.

60978 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו בפטריות ויין אדום

גולשים מכינים וממליצים:

בילי : היי ניקי, מדהים מדהים מדהים אין לי מילים על התבשיל הזה, הרוטב האלוהי הטעם של הירושלמי בתבשיל, כולם אמרו שזה אחד התבשילים הטעימים שאכלו, כייף אמיתי

חן : טוב תקשיבו אין דברים כאלה לא נשאר כלום בערב חג . מתכון מנצח מבחינתי – ניקי תודה רבה על התמיכה תוך כדי ההכנה האתר שלך הפך להיות דף הבית שלי 🙂 חג שמח ושוב תודה

ליבי : “ניקי יקרה, לארוחה הערב הזמנו בני משפחה ששניים מהם ידועים כסופר בעייתיים עם אוכל (אחד מהם מוכן לאכול בשר רק מהמנגל..). ותקשיבי- הסכימו לנסות, וטרפו!! והתלהבו!! וביקשו תוספת!! הגשתי לקינוח את כדורי התמרים שגם גרפו מחמאות. לסיכום- תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך לארוחה מושלמת. תודה רבה!”

נטלי : “וואו הכנתי את זה לשבת, יצא מדהים! כולם ליקקו את האצבעות.
תבשיל הבשר הכי טעים שאכלתי”

אריאלה : “הכנתי לשבת ויצא מדהים! כולם שבחו את המנה. תודה על עונג שבת אמיתי.”

607
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה רביב

אם אין טבלין של גריל עוף מה אפשר לשים?

מאי

חזרתי לעדכן, נתתי הרתחה לבשר כמו במתכון עם עוד קצט מים ,אחר כך שמתי את הבשר על הפלטה ביום חמישי בלילה. בבוקר היה מוכן ורך.. חסך לי לעמוד מול הגז לבדוק שלא נגמרו הנוזלים, חסך לי מקום בגז ביום שישי…
ביום שישי נשאר לי רק הרתחה טובה לפני ההגשה… ממליצה!
כך אני נוהגת הבשר 5, לשים על הפלטה לבישול איטי, עד לריכוך במקום 3 שעות על הגז..

יניב

בוקר טוב
חייב לציין מגוון מאוד גדול של בשרים תודה על הכל!!
שאלה:פעם ראשונה עם אסאדו.מבשלים עם או בלי העצם?

מאי

ניתן לוותר על המיץ ענבים?

מאי

שלום , וואי נשמע מתכון מעולה! שאלה: אני מעונינת לקצר תהליך בישול מחר, אפשרי לשים את הבשר בסיר עם מים ויין על הפלטה למשך כל הלילה ובבוקר להמשיך בתהליך, או בדרך אחרת? כיצד? תודה!

1 34 35 36