יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מתכוני בשר טחון תבשילי עוף ובשר בתנור

קציצות אפויות רכות ועסיסיות!

9 יוני 2012
(Visited 244,769 times, 4 visits today)

קציצות אפויות רכות ועסיסיות!

הקציצות האלה מעולות! לפני כמה שנים התחלתי לאפות קציצות בתנור בהתחלה הייתי סקפטית לא האמנתי שקציצות אפויות יכולות להתחרות בקציצות מטוגנות. מתברר שטעיתי בגדול כי הקציצות האפויות יוצאות נפלא, רכות עסיסיות טעימות ביותר, גודל ביס ומתחסלות במהירות.
אתם לא תאמינו שהקציצות האלה לא מטוגנות הן עד כדי כך מוצלחות.
ההכנה קלי קלות כל הקציצות נכנסות בבת אחת לתנור זה הכי חיים קלים שיש.
לקח לי להכין את המתכון פחות מ 10 דקות ואת כל השאר השארתי לתנור. קציצות רכות ועסיסיות מומלצות בחום.

מרכיבים:

500 ג' צלעות בקר טחון
2 בצלים בגודל בינוני
בטטה בינונית
חצי כוס פירורי לחם / קמח
חצי כפית א. סודה לשתיה
ביצה
שליש חבילת פטרוזיליה
קורט קינמון (לא חובה)
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • קציצות עוף רכות ברוטב צהוב

    קציצות עוף משגעות וטעימות במיוחד לילדים, תדמיינו קציצות עוף טעימות בטירוף והבונוס הגדול הן רכות זה מה שעושה אותן כל כך טובות לילדים וגם לגדולים תיקחו קציצה ותמהרו לקחת עוד אחת לפני שיגמר.
    תקשיבו לי אתם עומדים לעוף על הסיר הזה לא תפסיקו לטעום ושוב פעם לטעום. הקציצות רכות זהובות ושמנמנות, לאכול כמו שזה להכניס אותן לרוטב לאכול עם אורז או פירה אתם תלקקו ת'אצבעות זה רוטב נהדר.
    תוסיפו סלט ירקות קצוץ וזה יש לכם אחלה ארוחת צהריים, אפשר להכניס את הקציצות לבאגט עם חומוס ולא תאמינו כמה שזה טעים.

  • בקר מוקפץ עם ירקות כמו במסעדות

    מתכון חלום! אם בא לכם להתפנק בכיף ולשדרג את הארוחה עם נתחי בשר טובים והרבה ירקות זה המתכון בשבילכם.
    רק שתדעו נתחי הבשר יוצאים רכים וזה לא דבר פשוט להשיג בבקר מוקפץ אבל הייתי חייבת שיצא רך.
    תדמיינו את הביס בנתחים רכים עם טעמים נפלאים לאכול ישר מהמחבת ולהנות מכל ביס.
    הוספתי ירקות והכנתי מוקפץ של נתחי בקר עם ירקות והמון שום. עכשיו תגידו מסובך ואיזה תיק להכין ממש לא.
    אם תשימו את ההשריה בצד 10 – 15 דקות הכנה למוקפץ מושלם לארוחת הצהריים. פיקנטי עם טעמים טובים, תגישו עם אורז לבן ותרגישו כמו במסעדה רק שזה יעלה לכם הרבה פחות.

    3 – 4 מנות

  • לחמעג'ון ב 15 דקות הכנה

    אסור לי להכין כאלה מתכונים הסיכוי שזה יגיע לשולחן כל כך קלוש, למה אני אף לא לומדת שמתכונים כאלה צריך להכפיל ?
    זה כמו נישנוש אי אפשר להפסיק לאכול. אחד המתכונים הכי פשוטים שיש מכלום מצרכים ויוצא מתכון נהדר.
    בשר בקר טחון, קצת תבלינים והיו לי פיתות בהקפאה זהו לא צריך יותר כלום.
    10 דקות התעסקות וזה נכנס לתנור, תקשיבו לי לא תאמינו כמה שזה טעים. הטעות היחידה שלי שזה בסך הכל 7 חתיכות וזה מתחסל מהר תחשבו להכפיל כמויות זה שווה את זה.
    להגיש ליד ערימת צ'יפס, טחינה, סלט ירקות כמה שהחיים טובים וטעימים..

    7 יחידות

הכנות:

1. לבשל את הבטטה עד שהיא רכה כמו לפירה לסנן ולמעוך למחית אחידה, לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם 2 כפות שמן ולטגן את הבצל עד הזהבה קלה.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, להניח נייר אפייה בתבנית לשים כ 3 כפות שמן ולהבריש את הנייר.

*3. לערבב את כל המצרכים את הפטרוזיליה לקצוץ ולהוסיף לבשר, להכין קציצות קצת לשטח ולסדר בתבנית, לאפות כ 30 דקות להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

The Best Baked Meatballs

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יום מראש, אפשר להקפיא, אפשר להחליף את הבטטה בתפוח אדמה

קציצות אפויות רכות ועסיסיות!קציצות אפויות רכות ועסיסיות!קציצות אפויות רכות ועסיסיות!

קציצות אפויות רכות ועסיסיות!קציצות אפויות רכות ועסיסיות!

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : "יצא מושלם! תודה על האתר מס 1!"

קרן : ממש טעים אי אפשר להפסיק לאכול. והילדים אוכלים בטטה בלי לדעת … הצלחה

רעות : הכנתי היום לראשונה (אני בשלנית קטנה מאוד…) ויצא פשוט מעולה. מומלץ בחום, טעים טעים 🙂

אורלי : עוד מתכון שלך שהוספתי לאוסף, משובח! אין לי מילים…ביתי היקרה והרזה! שעושה טובה שהיא אוכלת…כ"כ נהנתה שביקשה עוד ועוד, הקפאתי את מה שנשאר ובעונג רב חיממתי קלות במקרו יומיים אח"כ והיא אכלה בתאבון גדול, תודה רבה ניקי, יישר כח, אני ממשיכה להמליץ על המתכונים שלך ולהנות כל פעם מחדש.

מיכל : "קציצות אליפות. תודה ניקי!"

חגית : "חייבת לשבח שוב את המתכון הזה, כבר 4 שנים שהוא המועדף עלי ועל הילדים, ככה בן ה -4 שלא אוכל כלום טורף סוף סוף והסיק מסקנה שבעצם הוא אוהב בטטה ;))) תודה רבה! אשריך ניקי"

שירה : "אני מכינה את המתכון כמעט כל שבת כל אורח שמגיע חושב שהשקעתי בטרוף, כל מי שבא מופתע מחדש לגלות שזה בכלל לא השקעה. אז תודה רבה על מתכון מעולה."

צופיה : "הקציצות האלה פשוט ממכרותתתתת
אי אפשר להפסיק לאכול זה פשוט לקחת אחת ועוד אחת ורק עוד אחת.."

גלי : "וואו ניקי הקציצות האלה מעולות!!! הכנתי עכשיו, הן עסיסיות וטעימות ובהחלט אין צורך לטגן"

פייג'י : " סיימתי לבשל עכשיו כמובן כל המתכונים שלך: אורז, במיה ברוטב עגבניות ונענע ואת הקציצות האלו… שעד שלא טועמים אי אפשר להבין כמה זה טעים. עוד לא אכלתי קציצות כ"כ טעימות, הגדלת לעשות! אין לי מילים"

יעל : "ניקי, ניקי, ניקי…..
מאיפה את שולפת כאלו פנינים?
הכנתי עם קנמון – יצא סופני!!
רק בקשה אלייך – בפעם הבאה שאת באה עם כזה מתכון פיגוזי, תרשמי "הערת אזהרה" להכין מראש כמות כפולה כדי שנעמוד בקצב החיסול של ה"טרמיטים" בבית…. :)"

הרשם
עדכן
1.3K תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות