קציצות אפויות רכות ונימוחות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות אפויות רכות ונימוחות

קציצות אפויות רכות ונימוחות

קציצות אפויות רכות ונימוחות, המלצה לוהטת! הן מעולות, קשה להאמין שהן לא מטוגנות, הן כל כך טעימות. ברגע שמתחילים להכין אותן לא מפסיקים. נראה אתכם חוזרים לטגן ..

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בטטה קטנה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
חצי כפית א. סודה לשתיה
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה)
א. מרק
מל”פ

הכנות:

1. לחמם תנור בחום בינוני, לערבב את כל המצרכים, לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ליצור קציצות ולשטח לסדר בתבנית להכניס לתנור בסביבות 25 – 30 דקות  צד אחד עד מזהיב להפוך ולאפות עוד כ 15 – 20 דקות.

380178 צפיות 103 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות אפויות רכות ונימוחותקציצות אפויות רכות ונימוחות

גולשים מכינים וממליצים:

אורלי : “יצא מושלם! תודה על האתר מס 1!”

קרן : ממש טעים אי אפשר להפסיק לאכול. והילדים אוכלים בטטה בלי לדעת … הצלחה

רעות : הכנתי היום לראשונה (אני בשלנית קטנה מאוד…) ויצא פשוט מעולה. מומלץ בחום, טעים טעים 🙂

אורלי : עוד מתכון שלך שהוספתי לאוסף, משובח! אין לי מילים…ביתי היקרה והרזה! שעושה טובה שהיא אוכלת…כ”כ נהנתה שביקשה עוד ועוד, הקפאתי את מה שנשאר ובעונג רב חיממתי קלות במקרו יומיים אח”כ והיא אכלה בתאבון גדול, תודה רבה ניקי, יישר כח, אני ממשיכה להמליץ על המתכונים שלך ולהנות כל פעם מחדש.

מיכל : “קציצות אליפות. תודה ניקי!”

חגית : “חייבת לשבח שוב את המתכון הזה, כבר 4 שנים שהוא המועדף עלי ועל הילדים, ככה בן ה -4 שלא אוכל כלום טורף סוף סוף והסיק מסקנה שבעצם הוא אוהב בטטה ;))) תודה רבה! אשריך ניקי”

שירה : “אני מכינה את המתכון כמעט כל שבת כל אורח שמגיע חושב שהשקעתי בטרוף, כל מי שבא מופתע מחדש לגלות שזה בכלל לא השקעה. אז תודה רבה על מתכון מעולה.”

צופיה : “הקציצות האלה פשוט ממכרותתתתת
אי אפשר להפסיק לאכול זה פשוט לקחת אחת ועוד אחת ורק עוד אחת..”

גלי : “וואו ניקי הקציצות האלה מעולות!!! הכנתי עכשיו, הן עסיסיות וטעימות ובהחלט אין צורך לטגן”

פייג’י : ” סיימתי לבשל עכשיו כמובן כל המתכונים שלך: אורז, במיה ברוטב עגבניות ונענע ואת הקציצות האלו… שעד שלא טועמים אי אפשר להבין כמה זה טעים. עוד לא אכלתי קציצות כ”כ טעימות, הגדלת לעשות! אין לי מילים”

יעל : “ניקי, ניקי, ניקי…..
מאיפה את שולפת כאלו פנינים?
הכנתי עם קנמון – יצא סופני!!
רק בקשה אלייך – בפעם הבאה שאת באה עם כזה מתכון פיגוזי, תרשמי “הערת אזהרה” להכין מראש כמות כפולה כדי שנעמוד בקצב החיסול של ה”טרמיטים” בבית…. :)”

991
תגובות

  הרשם  
עדכן
Iris Frenkel

האם אפשר עם עוף
טחון?

יעל

היות ואי אפשר לטעום את הבשר הנא, האם תוכלי להעריך כמה אבקת מרק וכמה מלח צריך להוסיף לחצי קילו בשר כדי שלא יצא טפל מדי?
תודה

סיון

לאיזה חום לחמם התנור?
הכנתי ,שמתי על 200 מעלות ,לאחר רבע שעה אף צד לא בשל עדיין.
וכנראה ייקח יותר מחצי שעה
מדובר בתנור חזק

אסי

היי ניקי, צהריים טובים.
הוצאתי הבוקר להפשרה קילו בשר . שיהיה לארוחה להיום ומחר.
השאלה היא מה עדיף:
להכין את הכל היום,כולל אפיה, ומחר לחמם את הקציצות,
או חצי מהכמות לא לאפות, רק להכין את הקציצות, ולשמור במקרר, ומחר לאפות?
לתשובתך אודה מאד

אסי

היי ניקי. האם מתאים לעשות את הקציצות האלה בבישול בסיר (ברוטב אדום) ?
ומה יותר מומלץ, אפיה או בישול?.תודה רבה

1 62 63 64