קציצות בשר אפויות קריספיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר אפויות קריספיות

קציצות בשר אפויות קריספיות, קשה להאמין שהן אפויות, יוצאות כל כך טעימות ועסיסיות,
נחטפות ישר מהתבנית. התגובה הרגילה שאני מקבלת: “את בטוחה שזה אפוי  ? לא יכול להיות זה לא מרגיש אפי הטעם בדיוק כמו מטוגן”, נכון שכיף לקבל כאלה תגובות ? חסל סדר הטיגונים מעכשיו רק אפיה!
מי שרוצה יכול לטגן, אבל בשביל מה ? לא חבל על הטירחה וכל הבלאגן ? יאללה לעבודה…

מרכיבים:

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן.

2. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית ולהכניס לתנור, בסביבות 25 דקות צד ראשון או עד שמזהיב לא להפוך לפני,  להפוך ולאפות עוד 15 – 20 דקות.

38965 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר אפויות קריספיות

גולשים מכינים וממליצים:

ארינה : “ניקי תודה רבה על המתכון הנפלא!!! את לא מפסיקה להפתיעה אותי! פשוט התמכרתי לאוכל שלך :-)”

נועה : מעולה! מעולה! מעולה! ועוד קצת מעולה! תודה 🙂

יעל : הכנתי את הקציצות המדהימות האלה בתוספת אגוז מוסקט ואבקת שום
ויצא טעים מאוד!!! אני ובני בן השנתיים אכלנו כמעט חצי תבנית!
נראה לי שזה יהפוך להיות מתכון קבוע במטבח…
תודה 🙂

שירן : “קציצות נהדרות!
בדרך כלל אני לא מתה על קציצות בשר ואם אני עושה זה צריך להיות מיוחד, ואני ממש מתה עליהן!
לקחתי אותן לארוחת צהריים במעון שבו אני עובדת והילדים רצו גם לטעום והם פשוט טרפו! ילדים שבדרך כלל לא מתים על בשר..
בקיצור, תענוג של מתכון.”

ענבל : פ צ צ ה !!!!

434
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרונה

שלום ניקי,
במה ניתן להחליף את פירורי הלחם למי שנמנע מגלוטן?
קמח שקדים או קמח של פסח ללא גלוטן, יכול להיות טוב?

צבי

יש אפשרות להכין ללא הביצה?

שרון

קציצות מ ו ש ל מ ו ת !!! מסכנות. לא זכו להגיע לשולחן האוכל….
בכלל, תודה על כל המתכונים המדהימים. אני תמיד מוצאת אצלך את כל מה שאני מחפשת, והכל פשוט וטעים במיוחד !

האם ניתן להכין בלי קטשופ, לטובת אלו שפחות אוהבים טעם מתקתק ?

שירה

הי ניקי,
קודם כל תודה. המתכונים שלך טעימים אחד אחד ומשמשים אותנו רבות.
רציתי לשאול על המתכון הזה. הכנתי אותו והקציצות לא יצאו לי זהובות אלא עברו מיד לצבע שחום מאד וחלקן גם נשרפו מעט (ובכן, זו כבר רשלנות שלי). כמו כן, לא הצלחתי לצפות את הקציצות בפירורי לחם כמו שצריך. אני מניחה שעשיתי כמה דברים לא נכון. אשמח מאד לתשובתך.
תודה רבה!
שירה

אלי

הי ניקי,
רציתי לספר שהכנתי את הקציצות בלי כל הירקות, כי הילדים שלי לא אוכלים כמעט כלום… וגם טיגנתי…
אז רציתי לבדוק איך יצא ופשוט…אין מילים…
זה ממש קציצות קסם…
יש בהן משהו ממכר כמו חטיף… יצא ממש טעים…
מאמינה שהילדים יאהבו גם… מתאפקת כדי לשמור לשבת לכולם…
תודה רבה על עוד מתכון מוצלח!
לאחרונה כל יום מכינה משהו טעים מהאפליקציה.
תבורכי!

1 26 27 28