קציצות בשר אפויות קריספיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר אפויות קריספיות

קציצות בשר אפויות קריספיות, קשה להאמין שהן אפויות, יוצאות כל כך טעימות ועסיסיות,
נחטפות ישר מהתבנית. התגובה הרגילה שאני מקבלת: “את בטוחה שזה אפוי  ? לא יכול להיות זה לא מרגיש אפי הטעם בדיוק כמו מטוגן”, נכון שכיף לקבל כאלה תגובות ? חסל סדר הטיגונים מעכשיו רק אפיה!
מי שרוצה יכול לטגן, אבל בשביל מה ? לא חבל על הטירחה וכל הבלאגן ? יאללה לעבודה…

מרכיבים:

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן.

2. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית ולהכניס לתנור, בסביבות 25 דקות צד ראשון או עד שמזהיב לא להפוך לפני,  להפוך ולאפות עוד 15 – 20 דקות.

12403 צפיות 50 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר אפויות קריספיות

גולשים מכינים וממליצים:

ארינה : “ניקי תודה רבה על המתכון הנפלא!!! את לא מפסיקה להפתיעה אותי! פשוט התמכרתי לאוכל שלך :-)”

נועה : מעולה! מעולה! מעולה! ועוד קצת מעולה! תודה 🙂

יעל : הכנתי את הקציצות המדהימות האלה בתוספת אגוז מוסקט ואבקת שום
ויצא טעים מאוד!!! אני ובני בן השנתיים אכלנו כמעט חצי תבנית!
נראה לי שזה יהפוך להיות מתכון קבוע במטבח…
תודה 🙂

שירן : “קציצות נהדרות!
בדרך כלל אני לא מתה על קציצות בשר ואם אני עושה זה צריך להיות מיוחד, ואני ממש מתה עליהן!
לקחתי אותן לארוחת צהריים במעון שבו אני עובדת והילדים רצו גם לטעום והם פשוט טרפו! ילדים שבדרך כלל לא מתים על בשר..
בקיצור, תענוג של מתכון.”

ענבל : פ צ צ ה !!!!

390
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורד

הי ניקי
הקציצות יצאו ייבשות ופירורי הלחם נשארו בצבע בהיר ולא זהוב חום.. יש אולי רוטב מתאים שאפשר להכין?
תודה מראש..

אסי

היי ניקי ערב טוב. מה שלומך?
במה לדעתך להחליף את הגזר.
בטטה או תפוח אדמה?

בנוסף ברשותך, איך הרעיון של להחליף בבטטה מבושלת?
תודה רבה!

אסי

היי ניקי ערב טוב. מה שלומך?
במה עדיף להחליף את הגזר?
בטטה או תפוח אדמה ?
תודה רבה !

הודיה

אפשר להקפיא? אם כן לכמה זמן?

ליטל

היי ניקי המקסימה!! הקציצות האלו מדהימות, מכינה אותן המון! שאלה לשדרוג- אחרי שהן מוכנות יש מצב להוסיף אותם לרוטב עם שעועית? בישול קצר

מיכל

היי ניקי, לכמות כפולה להכפיל הכל?

אביגיל

הי ניקי,
אפשר להוסיף לכאן גם קישוא מגורד?
תודה!

1 23 24 25