קציצות בשר אפויות קריספיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר אפויות קריספיות

קציצות בשר אפויות קריספיות, קשה להאמין שהן אפויות, יוצאות כל כך טעימות ועסיסיות,
נחטפות ישר מהתבנית. התגובה הרגילה שאני מקבלת: “את בטוחה שזה אפוי  ? לא יכול להיות זה לא מרגיש אפי הטעם בדיוק כמו מטוגן”, נכון שכיף לקבל כאלה תגובות ? חסל סדר הטיגונים מעכשיו רק אפיה!
מי שרוצה יכול לטגן, אבל בשביל מה ? לא חבל על הטירחה וכל הבלאגן ? יאללה לעבודה…

מרכיבים:

חצי קילו בשר טחון
2 בצלים קצוצים מטוגנים
2 גזרים מגוררים
ביצה
1/3 כוס פירורי לחם
2 כפות קטשופ
חצי כפית א. סודה לשתיה
כורכום
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)
קערה עם פירורי לחם

הכנות:

1. לחמם תנור בחום בינוני. לערבב את כל המצרכים. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן.

2. ליצור קציצות ולשטח. לצפות כל קציצה בפירורי לחם. לסדר בתבנית ולהכניס לתנור, בסביבות 25 דקות צד ראשון או עד שמזהיב לא להפוך לפני,  להפוך ולאפות עוד 15 – 20 דקות.

25137 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות בשר אפויות קריספיות

גולשים מכינים וממליצים:

ארינה : “ניקי תודה רבה על המתכון הנפלא!!! את לא מפסיקה להפתיעה אותי! פשוט התמכרתי לאוכל שלך :-)”

נועה : מעולה! מעולה! מעולה! ועוד קצת מעולה! תודה 🙂

יעל : הכנתי את הקציצות המדהימות האלה בתוספת אגוז מוסקט ואבקת שום
ויצא טעים מאוד!!! אני ובני בן השנתיים אכלנו כמעט חצי תבנית!
נראה לי שזה יהפוך להיות מתכון קבוע במטבח…
תודה 🙂

שירן : “קציצות נהדרות!
בדרך כלל אני לא מתה על קציצות בשר ואם אני עושה זה צריך להיות מיוחד, ואני ממש מתה עליהן!
לקחתי אותן לארוחת צהריים במעון שבו אני עובדת והילדים רצו גם לטעום והם פשוט טרפו! ילדים שבדרך כלל לא מתים על בשר..
בקיצור, תענוג של מתכון.”

ענבל : פ צ צ ה !!!!

403
תגובות

  הרשם  
עדכן
אושר

ניקי, וואו! איזה קציצות מדהימות!! רכות, קריספיות.. באמת לא להאמין שזה אפוי!
הכנתי לארוחת ערב אבל לא נראה לי שיישאר משהו…:)

נועה

הי ניקי המקסימה!
איך ממירים את המתכון לפסח?
תודה על מתכונים נפלאים, את מככבת אצלנו בשולחן

B.n

היי ניקי,
את פירורי הלחם שמים גם בתוך הקציצות או רק לציפוי?

רעות

היי ניקי, אפשר להכין בלי פירורי הלחם?

שרית

ניקי אין על האתר שלך!!!!
הקציצות ממש טעימותת

חנה

היי, ניקי. ערב טוב. הגזרים צריכים להיות מבושלים?

ענתי

היי ניקי,
רוצה להכין כמות כפולה אבל נגמרו לי הבייצים… אפשר להכין בלי?

1 24 25 26