קציצות בשר עם חצילים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר עם חצילים

קציצות בשר עם חצילים, אנחנו עושים הרבה על האש. בעלי מאוד אוהב חצילים ובדרך כלל שם על המנגל כמה חצילים שעושים את דרכם לסלט חצילים קלוי יאמי. יום אחד הוא שאל אותי “למה שלא תכיני קציצות עם חצילים” וואלה רעיון מעולה.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ מטוגן
חציל קלוי
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
כף פפריקה
חצי כפית א. סודה לשתייה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. להוציא החוצה את בשר החציל ולהניח במסננת שכל הנוזלים יצאו מהחציל , כמה שיותר זמן.

2. לקצוץ את בשר החציל ולערבב עם כל המצרכים,

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, ליצור כדורים ולשטח. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב – משחים.

טיפ של בעלי: שקולים את החציל מומלץ לעשות חתכים קטנים ולדחוף שיני שום פנימה.

הצעת הגשה: להגיש עם טחינה ורצועות בצל מטוגן, נחטף כלא היה.

כשהבעל אומר לך שאלו הקציצות הכי טעימות שהכנת אי פעם מה אפשר לומר עוד ?

16723 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

ממש קטן…

ענת

היי ניקי,
קליתי חציל אבל בגלל שהוא היה יחסית קטן לא נראה לי שהכמות שיצאה ממנו מספיקה ואין לי עוד חציל…
מה עוד היית ממליצה להוסיף לתערובת?

יפעת

הי ניקי,
תכננתי לעשות שוב את הקציצות האפויות הקריספיות וניתקלתי במתכון הזה..
כמה זמן זה מספיק כדי להוציא נוזלים מהחציל?
מתלבטת אם ללכת על המתכון הזה שנשמע מדהים

אביגיל

שלום ניקי,
2 שאלות במטותא ממך: האם אפשר חציל קלוי קנוי (יש כזה נהדר של “צבר”) ואם כן – באיזו כמות ? וגם : אפשר בלי סודה לשתיה ? במקום בשר בקר טחון אני רוצה להשתמש בהודו אדום טחון.
תודה.

maziezra

היי ניקי ,מתכון מעולה ,קציצות טעימות מאוד ,רכות ועסיסיות …כל הכבוד על הרעיון!!!!!!

עדי

תודה ניקי יצא פשוט מדהים!! רק נחכה שבעלי יחזור מהעבודה.. 🙂
אימצתי המון המון מתכונים מהאתר שלך והכל יוצא פשוט מצויין!! פשוט תודה!

שם

יוצא משהו מיוחד!!!! עשיתי עם הודו טחון,
הטעם פשוט משגע…
תודה ניקי