קציצות בשר עם חצילים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר עם חצילים

קציצות בשר עם חצילים, אנחנו עושים הרבה על האש. בעלי מאוד אוהב חצילים ובדרך כלל שם על המנגל כמה חצילים שעושים את דרכם לסלט חצילים קלוי יאמי. יום אחד הוא שאל אותי “למה שלא תכיני קציצות עם חצילים” וואלה רעיון מעולה.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בצל קצוץ מטוגן
חציל קלוי
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
כף פפריקה
חצי כפית א. סודה לשתייה
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. להוציא החוצה את בשר החציל ולהניח במסננת שכל הנוזלים יצאו מהחציל , כמה שיותר זמן.

2. לקצוץ את בשר החציל ולערבב עם כל המצרכים,

3. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן, ליצור כדורים ולשטח. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, 15 דקות כל צד או עד שמזהיב – משחים.

טיפ של בעלי: שקולים את החציל מומלץ לעשות חתכים קטנים ולדחוף שיני שום פנימה.

הצעת הגשה: להגיש עם טחינה ורצועות בצל מטוגן, נחטף כלא היה.

כשהבעל אומר לך שאלו הקציצות הכי טעימות שהכנת אי פעם מה אפשר לומר עוד ?

18106 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

  הרשם  
עדכן
רינה

ניקי בחיי שגל מתכון שהכנתי שלך נאכל עד הסוף היו פעמים שהגעתי לשולחן ולי לא נשאר אפילו, לגבי המתכון הזה אני צריכה לקלות קודם את החצילים ואחר כך לתת להם להוציא את הנוזלים נכון?

סמדר

עדכון חם מהמטבח.. הכנתי כמות כפולה עם הודו טחון. חצי אפיתי כמו במתכון, וחצי בישלתי ברוטב מהמתכון של קציצות ברוטב חצילים. קשה לי להחליט מה יצא יותר טעים! לא להאמין כמה שהקציצות רכות. והרוטב עם החצילים.. אין מילים. הזנקת את יכולות הבישול שלי בכמה רמות!

קרן

היי ניקי מדהימה
האם אפשר במקום בשר טחון להשתמש בעוף טחון?

אלופה אמיתית את!

גילי

הי ניקי היקרה סליחה אם השאלה טיפשית, איך קולים את החציל? יש לי כיריים חשמליות… אפשר אולי לגרד את החציל במקום או שיש דרך אחרת?

נועה

הי ניקי, לפני שבועיים עשיתי את הקציצות והם מדהימות!!! כולם ממש אהבו! לא להאמין כמה הם רכות אפילו שהם אפויות!
אני רוצה לעשות קציצות מכמות כפולה של בשר, האם להכפיל גם את כל שאר המצרכים?
תודה 🙂

carma

אכין אותן לקטני שלי, המתכונים שלך משהו!

שירה ש

היי, נשמע טעים!!!
למה משמשת הסודה לשתיה?