בשר טחון עם פירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בשר טחון עם פירה

בשר טחון עם פירה, יחי קיצורי הדרך שעושים את החיים לאימהות כמוני הרבה יותר קלים.  תראו איזה שילוב צבעים יפהפה, תבשיל בשר מוגש על פירה בטטה קרמי שני הטעמים ביחד נשאר רק לאכול ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
3 בטטות
תפוח אדמה
2 בצלים קצוצים
כף סילאן
כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הבצלים, חצי מהכמות להוציא לקערה. לשארית הבצל שנשארה במחבת להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן, משנה צבע לאפרפר, להוסיף סילאן, פפריקה, גריל עוף, א. מרק ומל”פ.

3. את הירקות הרכים למעוך ולהוסיף לבצל שנותר, לתבל. זהו הכל מוכן, נותר רק לצלחת  כלומר לסדר את הצלחות ולהגיש.

4. הגשה אישית: לצקת 3 כפות של פירה על הצלחת ולשטח לשכבה אחידה מעל לפזר 2 – 3 כפות של תבשיל הבשר.

הגשה מרכזית: להעביר את הפירה לצלחת הגשה ולשטח, מעל לפזר את תבשיל הבשר.

אני מתה על שילוב הצבעים המרהיב הזה תתארו לכם מנה אישית לכל אורח על צלחת יפה מנה יפה בלי עבודה קשה מידי.

14835 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : מעדן! מלקקים את האצבעות אצלי בבית 🙂

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי בר

ניקי יקרה, בוקר טוב!
האם אפשר לעשות את המתכון עם הודו טחון?
אם לא, יש מתכון אחר לבשר טחון שאפשר לבצע ‘הסבה’ להודו….?
תודה מראש!

דיקלה

היי ניקי רציתי לומר לך תודה !! פשוט גרמת לי להתמכר למטבח וכל ארוחה זה חגיגה בזכות האתר המקסים שלך .
שאלה קטנה בקשר למתכון לעיל .. (בתור מבשלת דיי מתחילה) כמה מנות יוצאות בערך ? לכמה אנשים(לא ילדים) זה יספיק..?

חיה

הבטטה זה בשביל הצבע?
אפשר להשתמש בדלעת?(שעברה הקפאה…
תודה

מישל

היי ניקי. חג שמח! מה אפשר במקום סילאן? אין לי בבית…

מירב

היי ניקי.. לא אוהבים אצלי בטטות ואני רוצה להכין רק עם תפוח אדמה זה גם יצא טעים? כמה תפוחי אדמה לשים?

רחלי

ניקי שלום, איך לטבל את הפירה?
כמו הבשר…?
ערב נפלא! תודה.

גלית

מעדן! מלקקים את האצבעות אצלי בבית 🙂