פסטה עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה עם בשר טחון

תבשיל בשר טחון ופסטה

קורה לכם שאתם ניגשים לבשל ואין לכם מושג מה ייצא לכם או שאתם מסוג האנשים שצריכים את המתכון צמוד אליכם ? אני יודעת איפה אני מתחילה מה ייצא אין לי מושג..

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
חצי קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום
100 ג’ רסק עגבניות
כף סילאן
כוס מים – כוס וחצי
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום, להוסיף את הבשר לפורר לגושים קטנים,להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולבדוק טעמים.

2. להכין את הפסטה פחות 2 דקות הכנה מהרשום.

3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולהעביר לתבנית.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 30 דקות, אין צורך לכסות.

12214 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם בשר טחוןפסטה עם בשר טחוןפסטה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

שרתי : “מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות”

אדוה : “וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!


65
תגובות

  הרשם  
עדכן
שוש

אלופההההה
פשוט טעים ליייי

אתי

יצא ממש טעים באמת ללקק תאצבעות,
מה שכן הוספתי כף סילאן וכפית בהרט
מושלם!ושמתי בתנור ל20 דקות לא לחצי שעה

רבקה

אהה, ובעצם עוד שאלה
יש אפשרות להקפיא? ואם לא בסוף אז אולי רק רוטב או משהו? כי אני מעדיפה תמיד להכין בכמויות ולהקפיא, זה מאוד מקל עליי

רבקה

ראשית המתכון והתגובות עושים חשק לעזוב הכל ולבשל הרגע, אבל שאלה קטנה, למה אני חייבת לסיים את תהליך הבישול בתנור? אני יכולה להמיר את זה בבישול בסיר? מה ההבדל? פשוט כרגע אין לי תנור… תודה מראש

1 3 4 5