תבשיל בשר טחון ופסטה
קורה לכם שאתם ניגשים לבשל ואין לכם מושג מה ייצא לכם או שאתם מסוג האנשים שצריכים את המתכון צמוד אליכם ? אני יודעת איפה אני מתחילה מה ייצא אין לי מושג..
מרכיבים:
300 ג' פסטה
חצי קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום
100 ג' רסק עגבניות
כף סילאן
כוס מים – כוס וחצי
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום, להוסיף את הבשר לפורר לגושים קטנים להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולבדוק טעמים.
2. להכין את הפסטה פחות 2 דקות הכנה מהרשום.
3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולהעביר לתבנית.
4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 30 דקות, אין צורך לכסות.
גולשים מכינים וממליצים:
שרתי : "מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות"
אדוה : "וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!