פסטה עם בשר טחון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פסטה עם בשר טחון

תבשיל בשר טחון ופסטה

קורה לכם שאתם ניגשים לבשל ואין לכם מושג מה ייצא לכם או שאתם מסוג האנשים שצריכים את המתכון צמוד אליכם ? אני יודעת איפה אני מתחילה מה ייצא אין לי מושג..

מרכיבים:

300 ג’ פסטה
חצי קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום
100 ג’ רסק עגבניות
כף סילאן
כוס מים – כוס וחצי
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום, להוסיף את הבשר לפורר לגושים קטנים,להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולבדוק טעמים.

2. להכין את הפסטה פחות 2 דקות הכנה מהרשום.

3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולהעביר לתבנית.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 30 דקות, אין צורך לכסות.

37480 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פסטה עם בשר טחוןפסטה עם בשר טחוןפסטה עם בשר טחון

גולשים מכינים וממליצים:

שרתי : “מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות”

אדוה : “וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!

78
תגובות

  הרשם  
עדכן
יפעת

הי ניקי,
אפשר להחליף את הבשר בעוף או הודו טחון?
תודה!

אושרת

היי ניקי אני מכינה המון מתכונים מוצלחים שלך אבל אני אף פעם לא יודעת למה את מתכוונת כשאת אומרת חום בינוני לאיזה סוג חימום את מתכוונת אצלי בתנור של בוש יש את האופציות הבאות :
חימום עליון וחימום תחתון
אוויר חם 3d
אויר חם אינטנסיבי/ הגדרת פיצה
חימום תחתון
גריל אויר חם
אז שאני אדע אחת ולתמיד באיזה מהאופציות אני אמורה לבחור ?!

גילה

הי,
תודה על התשובה.
בסוף החברים לא באו, אני ובעלי אכלנו הכל………..
היה טעים בטירוף….
אפשר להכין עוד משהו ליד, מה את ממליצה?

גילה

הי,
אני ממש נהנית מהמתכונים שלך,
הכל יוצא לי מוצלח מממש.
רציתי לשאול לכמה אנשים בערך מספיקה הכמות? בהנחה שאני לא מכינה עוד משהו חוץ מסלט ומרק?

אורית

ערב טוב ניקי,
התחלתי כבר להכין את הבצל והבשר ורציתי לשאול מה המיוחד בהכנסת התבשיל לתנור? למה לא להמשיך לבשל כרגיל בסיר ולאחד את הפסטה עם הבשר?
תודה,
אורית

ניץ

שלום
אפשר להקפיא את התבשיל?
תודה רבה

דקלה

ניקי שלום,

האם אפשר להשתמש באיטריות בינוניות של אוסם או בספגטי במקום הפטוצ’ני.

תודה,
דקלה

1 2 3 6