


תבשיל בשר טחון ופסטה
קורה לכם שאתם ניגשים לבשל ואין לכם מושג מה ייצא לכם או שאתם מסוג האנשים שצריכים את המתכון צמוד אליכם ? אני יודעת איפה אני מתחילה מה ייצא אין לי מושג..
מרכיבים:
300 ג’ פסטה
חצי קילו בשר טחון
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום
100 ג’ רסק עגבניות
כף סילאן
כוס מים – כוס וחצי
מעט סוכר
כף פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את השום, להוסיף את הבשר לפורר לגושים קטנים,להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולבדוק טעמים.
2. להכין את הפסטה פחות 2 דקות הכנה מהרשום.
3. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולהעביר לתבנית.
4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 30 דקות, אין צורך לכסות.
51932 צפיות 14 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
שרתי : “מעולה.. כמו תמיד.
עשיתי עם מקרוני בתנור, שמתי חבילת מקרוני שלמה ויצא טעים טעים
ללקק תאצבעות”
אדוה : “וואו הכנתי היום יצא מושלם!!!
וואו אליפווות!!! עשיתי עם טחון חזה ויצא טעיםםם!
הכנתי לצד מרק עדשים ואטריות.
שני מתכונים מהירים וקלים להכנה עם מצרכים שיש בכל בית!
תודה לך ניקי היקרה שאת הופכת את הבישול לחווייה וכיף!
האם אין ביצה בבשר ??
הי ניקי,
מה אני יכולה להגיש עם זה? איזו תוספת?
אלופההההה
פשוט טעים ליייי
יצא ממש טעים באמת ללקק תאצבעות,
מה שכן הוספתי כף סילאן וכפית בהרט
מושלם!ושמתי בתנור ל20 דקות לא לחצי שעה
אהה, ובעצם עוד שאלה
יש אפשרות להקפיא? ואם לא בסוף אז אולי רק רוטב או משהו? כי אני מעדיפה תמיד להכין בכמויות ולהקפיא, זה מאוד מקל עליי
ראשית המתכון והתגובות עושים חשק לעזוב הכל ולבשל הרגע, אבל שאלה קטנה, למה אני חייבת לסיים את תהליך הבישול בתנור? אני יכולה להמיר את זה בבישול בסיר? מה ההבדל? פשוט כרגע אין לי תנור… תודה מראש