


קציצות בשר מנוקדות
קציצות בשר מנוקדות, נשמע מסקרן לא ? גם את הילדים זה סיקרן וגרם להם לרוץ אל השולחן. הראש של האימהות ממציא לנו פטנטים והם עובדים. מי לא נהנית לראות את הילדים אוכלים ומשאירים את הצלחות ריקות ?
מרכיבים:
300 ג’ בשר בקר טחון
תפוח אדמה קטן מגורד
ביצה
2 כפות פירורי לחם
1/4 כוס פתיתים לא מבושלים
כף סירופ מייפל
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הרוטב:
בצל קצוץ
כף סוכר חום
כף פפריקה
כפית קמח
2 כוסות מים
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים ולקרר כשעה.
2. לטגן את הבצל, להוסיף את הסוכר ולערבב. להוסיף תבלינים ומים, לפזר מעל את הקמח ולערבב היטב שלא יווצרו גושים במידה ונוצר פשוט למעוך אותם. להרתיח ולהנמיך את האש, להוסיף את הקציצות ולבשל כ20 דקות על אש נמוכה ביעבוע עדין
גולשים מכינים וממליצים:
יעל : הכנו אתמול את הקציצות ויצא פשוט מעולה !!!
תודה רבה על המתכונים המעולים שלך
נעמי : הכנתי את המתכון ושוב לא התאכזבתי. הכמויות מדויקות וההסברים פשוטים,וכמובן שכולם טרפו. האמת שניסיתי מתכונים בעיקר של עוגות מאתרים אחרים ,אבל כל פעם התאכזבתי מחדש ומיד חזרתי למתכונים שלך , שבאמת אף פעם לא מאכזבים ותמיד מצליחים. ישר כוח ושוב תודה . נעמי
שם : הילדים והבעל טרפו.תודה
ניקי היקרה
יצא פצצה
פעם הבאה מכפילה כמויות
כולם התלהבו
תודה רבה ושבוע טוב
ניקי יקרה, הרעיון עם הפתיתים בקציצות מושלם 🙂 נתקעתי עם כמות מצרכים מוגבלת, אז אלתרתי- במקום תפו”א הגדלתי פירורי לחם לרבע כוס, בלי ביצה, שמתי בתערובת הבשר גם כף רסק וברוטב הוספתי עגבניות מרוסקות. הקציצות יצאו רכות רכות. לטבילה ברוטב הכנתי את אצבעות השום הקלועות שלך (שהבת שלי אגב ממש נהנתה להכין אותן איתי :)). הכל נטרף! תודה ושבוע מצויין!
היי ניקי, אם אין לי סירופ מייפל-מה אפשר לשים במקום?
תודה
הי ניקי,
יש לי חצי ק”ג קפוא שאוציא מהקפאה. להכפיל כמויות? (בערך..:) )
תודה!
שלום ניקי. האם חייב סוכר חום ברוטב?
היי ניקי. מחפשת מתכון לקציצות רכות ברוטב עגבניות שמתאים לילדים. תוכלי להמליץ לי ? שבת שלום