כדורי בשר עם ספגטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

כדורי בשר עם ספגטי

כיף של מתכון, קציצות מעולות עם רוטב נפלא והכל מוגש ביחד עם ספגטי, כמה שזה טעים!

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
בטטה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה למי שלא אוהב)
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

ספגטי
הרוטב:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות פרוסות
4 כוסות מים
רסק עגבניות (קטן)
כף גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
כמון
מל”פ (מלח, פלפל)


הכנות:

1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לצנן במקרר 30 דקות. לטגן בצל, פטריות  להוסיף מים רסק, תבלינים  להנמיך את האש.

2. להוסיף בזהירות את הקציצות,  לנער בעדינות את הסיר  שכל הקציצות ישקעו ברוטב לבשל כ30 דקות.

3. להכין את הספגטי לפי ההוראות. בצלחת הגשה לשים מהספגטי ומעל את הקציצות.

4916 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי. רציתי לבקש כמויות מדויקות של המצרכים. בתור בשלנית חדשה זה מאוד קשה בלי. תודה

אוסי

היי
האם ניתן להוסיף שעועית ירוקה?
תודה

צביה

היי ניקי תודה על המתכון הנהדר תבורכי.

מיכל

הכנתי היום לארוחת צהריים.שאני אוהב את זה הייתי בטוחה…אבל הייתי מאד ספקטית לגבי הילדים הבררנים שלי ששום קציצות שניסיתי עד היום לא עברו אצלם….חיכיתי שיחזרו והייתי ממש במתח(כן כן….) הגדולה ממש התלהבה (היא בחרה בעצמה מהאפילקציה שלך מה בא לה…) והקטנציק בן השנתיים ביקש עוד ועוד!!!! הייתי מאושרת( הוא לא אכל שום בשר בצורה כזאת עד היום..רק ניקר) תודה על עוד מתכון מוצלח מבית היוצר שלך ניקי.
הערה קטנה,יצא לדעתי קצת רך .ממש הייתי צריכה להזהר שלא ימעכו כשהוצאתי מהסיר.אולי להוסיף בפעם הבאה עוד פרורי לחם?