כדורי בשר עם ספגטי
כיף של מתכון, קציצות מעולות עם רוטב נפלא והכל מוגש ביחד עם ספגטי, כמה שזה טעים!
מרכיבים:
חצי קילו בשר בקר טחון
בטטה רכה מעוכה
2 בצלים קצוצים מטוגנים
חצי כוס פירורי לחם
ביצה
פטרוזיליה קצוצה
מעט קינמון (לא חובה למי שלא אוהב)
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)
ספגטי
הרוטב:
2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות פרוסות
4 כוסות מים
רסק עגבניות (קטן)
כף גדושה פפריקה
סוכר לפי הטעם
א. מרק
כמון
מל"פ (מלח, פלפל)
הכנות:
1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לצנן במקרר 30 דקות. לטגן בצל, פטריות להוסיף מים רסק, תבלינים להנמיך את האש.
2. להוסיף בזהירות את הקציצות, לנער בעדינות את הסיר שכל הקציצות ישקעו ברוטב לבשל כ30 דקות.
3. להכין את הספגטי לפי ההוראות. בצלחת הגשה לשים מהספגטי ומעל את הקציצות.