יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

איך לאכול בריא מנות עיקריות מנות ראשונות מתכוני דגים מתכונים ליום כיפור מתכונים לסוכות מתכונים לראש השנה מתכונים לתשעה באב מתכונים קלים עם חלבון

דג ברוטב עגבניות

9 יוני 2012
(Visited 53,870 times, 12 visits today)
דג ברוטב עגבניות

דג ברוטב עגבניות

לא סתם דג ברוטב עגבניות הפכה להיות המנה שאני הכי הרבה מכינה בצהריים, נהדר לאנשים עסוקים עם סדר יום עמוס מתכון זריז לא צריך בישול ארוך ותמיד יש דגים זמינים בהקפאה.
אני אוהבת את הבשר של הדג הוא רך ומתפרק מה שעושה אותו נהדר לילדים, אני בכלל בעד קצת להרגיע עם הבשרים ולהגיש יותר דגים זה בריא מלא חלבון ואין כמו דג ברוטב.
אני מגישה עם תוספת טובה לחם ירקות טריים וקיבלתי אחלה של ארוחת צהריים, מה שהכי כיף זה לנגב את הרוטב להספיג טוב את הלחם מעל לשים חתיכת דג ולתת ביס אמאל'ה אין דברים כאלה.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

4 – 5 אמנון חצוי / סול
לימון גדול
2 בצלים חתוכים קטן / פרוסים דק
קופסת עגבניות קוביות / 5 עגבניות בשלות ורכות חתוכות קטן
2 כוסות מים
כף רסק עגבניות
2 כפיות גדושות שום כתוש / 2 שיני שום פרוסות דק
4 כפות פטרוזיליה קצוצה

תבלינים:
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית סוכר
שליש כפית כמון
שלושת רבעי כף א. מרק
חצי כפית פלפל שחור
שלושת רבעי כפית מלח

הכנות:

1. להפשיר את הדגים לסחוט מעל את הלימון ולהשרות כ 30 דקות.

2. לחמם סיר רחב שיהיה מקום להכיל הכל בנוחות להוסיף 4 כפות שמן לטגן את הבצל והשום עד הזהבה קלה, להוסיף את העגבניות רסק, מים סוכר ותבלינים.

3. לבשל 15 דקות מידי פעם לערבב לקראת הסוף לבדוק טעמים, בינתיים לשטוף את הדגים להכניס לרוטב לנער בעדינות שישקעו ברוטב לכסות ולבשל כ 20 דקות.

4. בהגשה לפזר פטרוזיליה מעל.

אפשר להוסיף רצועות פלפל אדום יחד עם העגבניות.

דג ברוטב עגבניותדג ברוטב עגבניות

גולשים מכינים וממליצים:

חני : "ניקי הכנתי את המתכון עם דג סלמון ויצא פשוט מעדן עולמי"

הרשם
עדכן
105 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן