דג ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג ברוטב עגבניות

דג ברוטב עגבניות

לפעמים הדג זה רק תירוץ, כדי לטבול לחם טרי ברוטב הטעים, מחפשים מנה ראשונה מושלמת ?

מרכיבים:

ק”ג דג פרוס – אני מעדיפה בורי
לימון
2 בצלים גדולים פרוסים
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
קופסת עגבניות קוביות
מים
רסק עגבניות
2 כפיות גדושות שום כתוש
חצי כף פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את פרוסות הדג במיץ לימון .

2. לטגן בצל להוסיף פלפלים לטגן עד שהכל מתרכך, להוסיף שום כתוש, עגבניות ,למלא מים בקופסה הריקה ולהוסיף, תבלינים ופטרוזיליה להרתיח, להנמיך את האש, להכניס את פרוסות הדג, לנער את הסיר שפרוסות הדג ישקעו בתוך הרוטב לכסות.

3. בסביבות 20 דקות , על אש נמוכה.

30296 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני : “ניקי הכנתי את המתכון עם דג סלמון ויצא פשוט מעדן עולמי”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
אביטל

ניקי שלום
שאלתי מקודם במתכון אחר של דגים האם אפשר להכין עם פילה אמנון ופילה נסיכת הנילוס, האם אפשר גם במתכון הזה? ואם כן האם את שני הסוגים צריך להשרות במיץ לימון וכמה זמן?

תודה רבה רבה

מאיר

היי ניקי,

הכנו לשבת עם פילה אמנון, הוספנו גם קצת פלפל אנגלי ועלי דפנה ויצא מדהים!!!
כנראה שזה הופך למתכון הקבוע 🙂

nurit1786

האם אפשר להשתמש ברסק עגבניות נוסף במקום העגבניות בקוביות? האם אפשר לחתוך עגבניות רכות במקום?

אירית

היי ניקי המתכון הזה מתאים גם לפילה בס ? ואם לא איזה מתכון מתאים ?

רעות

הי ניקי
קניתי דג הליבוט בלי שאני ממש מכירה אותו. לדעתך יתאים למתכון זה?
תודה מראה

חלי

ניקי בוקר טוב. הכוונה לרסק קטן או גדול? תודה ושבת שלום

מירם

ניקי, איזה עוד דגים מתאימים לכאן? פשוט אף פעם לא השתמשתי בבורי.