דג ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
דג ברוטב עגבניות

דג ברוטב עגבניות

לפעמים הדג זה רק תירוץ, כדי לטבול לחם טרי ברוטב הטעים, מחפשים מנה ראשונה מושלמת ?

מרכיבים:

ק”ג דג פרוס – אני מעדיפה בורי
לימון
2 בצלים גדולים פרוסים
3 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות דקות
קופסת עגבניות קוביות
מים
רסק עגבניות
2 כפיות גדושות שום כתוש
חצי כף פפריקה מתוקה
פטרוזיליה קצוצה
סוכר לפי הטעם
כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את פרוסות הדג במיץ לימון .

2. לטגן בצל להוסיף פלפלים לטגן עד שהכל מתרכך, להוסיף שום כתוש, עגבניות ,למלא מים בקופסה הריקה ולהוסיף, תבלינים ופטרוזיליה להרתיח, להנמיך את האש, להכניס את פרוסות הדג, לנער את הסיר שפרוסות הדג ישקעו בתוך הרוטב לכסות.

3. בסביבות 20 דקות , על אש נמוכה.

30118 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

חני : “ניקי הכנתי את המתכון עם דג סלמון ויצא פשוט מעדן עולמי”

76
תגובות

  הרשם  
עדכן
שמחה

ניקי שלום עם אין לי קופסא של עגבניות מרוסקות מה במקום

אנה

דג מפולט פרוס לחתיכות או דג שלם פרוס עם עצמות?

רעות

היי ניקי, ישלי 10 פרוסות דג מושט.. זה נחשב קילו או יותר?

ספיר

היי ניקי מה שלומך?
מתכננת להכין את הדג הזה למחר בערב.
רשמת שעדיף בורי, נסיכת הנילוס הולך?

וכמה רסק עגבניות, מל”פ, אבקת מרק וכמון לשים?
וכשרשמת פטרוזיליה, לשים צרור שלם??
תודה וסליחה על כל השאלות חח.. 🙂

שירלי

ניקי שלום רב.
מבקשת לבדוק אם אפשר להכין עם פילה בורי שלא הורידו לו את העור. האם אפשרי לבשל עם התבשיל עם העור? תודה רבה שירלי

אילנית

בוקר טוב
הייתי רוצה מתכון לדג בקלה קפוא
תודה

מעיין דיין

היי ניקי,
תודה רב על האתר והמתכונים.. מתכוננת להכין ארוחת שישי ראשונה לבעלי 🙂 אחרי שמשרים את הדג הלימון /מלח (לא החלטתי סופית איזה מתכון לבחור עדיין) האם צריך לשטוף את הדג? או רק לנער משאריות? תודה רבה!!