דגים ברוטב פיקנטי עם פלפלים וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דגים ברוטב פיקנטי עם פלפלים וזיתים

אני אוהבת להגיש דגים ובמיוחד בחגים, מנה ראשונה צריכה להיות דג שמוגש עם המון רוטב וחלה שתספוג את כל הרוטב החריף, כמה שזה טעים…

מרכיבים:

6 חתיכות פילה דג הנסיכה / סול / אמנון
לימון
בצל גדול חתוך לקוביות
ראש שום מפורק
2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות
פלפל חריף קצוץ דק
קופסת טבעות זיתים
100 ג’ רסק עגבניות
סוכר ( לפי הטעם)
פטרוזיליה קצוצה
כף גדושה פפריקה
חצי כפית פפריקה חריפה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לסחוט לימון מעל הנסיכה ולשמור בצד. בינתיים להרתיח מים ולהוסיף את הזיתים, להרתיח כ 10 – 15 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה פעמיים.

2. לטגן את הבצל, להוסיף את שיני השום ולטגן עד הזהבה, להוסיף את הפלפלים ולטגן כמה דקות,

3. להוסיף זיתים, רסק, תבלינים ולמלא מים  עד שיכסו הכל ויותר, להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית ולהוסיף את הפטרוזיליה, לבדוק טעמים.

3. להניח את הדגים ברוטב, לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

*אמנון השרייה שעה וחצי בלימון.

4388 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דגים ברוטב פיקנטי עם פלפלים וזיתיםדגים ברוטב פיקנטי עם פלפלים וזיתים


14
תגובות

  הרשם  
עדכן
רות

היי ניקי ,האם אני יכולה לשים סלמון במקום, ולהוסיף תפו”א לתבשיל??? ( כבר ניסתי את כל המתכונים לדגים מניקי… הכל יותר טעים מהשיני!!!!! ,רק את זה לא ניסתי….)תודה מראש ,שבת מקסימה ויפה שיהיה לך

אביטל

עם איזה עוד דגים אפשר להכין? כבר הרבה זמן לא ראיתי נסיכה במחיר לא יקר.
וגם אם יש מתכון לדג סול בלי טיגון?

נעמי

היי ניקי..
האם אפשר להכין מתכון זה עם פילה אמנון?
תודה..

חוה

הי ניקי
מאד נהנאתי מהאתר מהמתכונים המפורסמים.
אני לא מוצאת מתכונים לדגי ברבונייה

אני

הי ניקי,
האם יש אפשרות להכין את זה בתנור?
ואם כן-איך…?

רוחמה

היי ניקי

סליחה על הבורות, אבל האם דג הנסיכה הכוונה נסיכת נילוס?

תודה רבה