יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות מנות ראשונות מתכוני דגים

דג סול ברוטב שמנת ופטריות

10 יוני 2012
(Visited 8,234 times, 1 visits today)

דג סול ברוטב שמנת ופטריות

דג סול ברוטב שמנת ופטריות, מתי אוכלים דגים אצלי ? כשרוצים משהו קל שלא יכביד על הבטן, דג נותן תחושה שלא אכלת הרבה ועדיין משביע ביותר.
הפעם בחרתי בדג סול המחיר שלו יחסית סביר ואני אוהבת להכין איתו כל מי תבשילים טובים, צירפתי לו רוטב שמנת ופטריות טיגון קל ויצא מעולה!

מרכיבים:

5 פילטים של דג סול
שמנת לבישול 10%
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום קצוצות
עירית קצוצה
קמח
פלפל שחור גרוס
מלח
עירית קצוצה לעיטור

הכנות:

1. להשרות את דגי הסול במיץ הלימון כחצי שעה.

2. לתבל את הקמח בא. מרק, פש"ג ומלח. לקמח את הדגים ולנער שאריות, לטגן ולהזהיב את הדגים משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

3. לטגן את הבצל והשום, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את השמנת ולתבל, לבשל ולהסמיך את הרוטב, לבדוק טעמים.

4. בצלחת הגשה להניח את הדג, מעל ערימה יפה של רוטב שמנת ופטריות ולעטר בעירית קצוצה.

הערות: להגיש עם סלט ירקות.

דג סול ברוטב שמנת ופטריות

גולשים מכינים וממליצים:

אפשרוש : "הכנתי מקודם דג סול רק עם הטיגון וממש חזרתי לילדות לימי שישי, הייתי חוזרת מבית ספר ונהנית לי מדג טעים כזה שאימא היקרה היתה מכינה לנו, תודה על הכל!"

tchv : "ניקי! טעים!
תודה רבה"

הרשם
עדכן
53 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן