דג סול ברוטב שמנת ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דג סול ברוטב שמנת ופטריות

דג סול ברוטב שמנת ופטריות, מתי אוכלים דגים אצלי ? כשרוצים משהו קל שלא יכביד על הבטן, דג נותן תחושה שלא אכלת הרבה ועדיין משביע ביותר.
הפעם בחרתי בדג סול המחיר שלו יחסית סביר ואני אוהבת להכין איתו כל מי תבשילים טובים, צירפתי לו רוטב שמנת ופטריות טיגון קל ויצא מעולה!

מרכיבים:

5 פילטים של דג סול
שמנת לבישול 10%
בצל קצוץ
חבילת פטריות שמפיניון פרוסות
מיץ מלימון אחד
2 שיני שום קצוצות
עירית קצוצה
קמח
פלפל שחור גרוס
מלח
עירית קצוצה לעיטור

הכנות:

1. להשרות את דגי הסול במיץ הלימון כחצי שעה.

2. לתבל את הקמח בא. מרק, פש”ג ומלח. לקמח את הדגים ולנער שאריות, לטגן ולהזהיב את הדגים משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

3. לטגן את הבצל והשום, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ כמה דקות, להוסיף את השמנת ולתבל, לבשל ולהסמיך את הרוטב, לבדוק טעמים.

4. בצלחת הגשה להניח את הדג, מעל ערימה יפה של רוטב שמנת ופטריות ולעטר בעירית קצוצה.

הערות: להגיש עם סלט ירקות.

9541 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

דג סול ברוטב שמנת ופטריות

גולשים מכינים וממליצים:

אפשרוש : “הכנתי מקודם דג סול רק עם הטיגון וממש חזרתי לילדות לימי שישי, הייתי חוזרת מבית ספר ונהנית לי מדג טעים כזה שאימא היקרה היתה מכינה לנו, תודה על הכל!”

tchv : “ניקי! טעים!
תודה רבה”

48
תגובות

  הרשם  
עדכן
סמדר

ניקי שלום, המתכון נראה מעולה, האם אפשר להכין עם פילה מרלוזה? אם כן כמה זמן להשרות בלימון והאם אורך הטיגון אותו הדבר?
תודה על כל המתכונים המעולים

סמדר

ניקי המתכון נראה ממש מעולה, האם אפשר להכין אותו עם פילה מרלוזה? אם כן כמה זמן להשרות במיץ לימון?
תודה על כל המתכונים המעולים