חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חריימה

חריימה

חריימה, מכינים את הדג עם הרבה רוטב ואיזה רוטב נפלא, ללקק ת`אצבעות, עד שהצלחת לא נקיה, אף אחד לא לוקח לי את הצלחת. לא משנה שאין חלה ותאמינו לי שזה כל פעם מצער שאין חלה לטבול ברוטב.

מרכיבים:

ק”ג דג חתוך לפרוסות (בורי, לוקוס)
בצל גדול חצוי ופרוס
6 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חתוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת רסק עגבניות קטנה
2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף חריפה לפי הטעם (בגלל הילדים אני מעדיפה בלי)
2 כוסות מים
סוכר (לפי הטעם)
כמון
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)


הכנות:

1. לטגן בצל ושום, להוסיף פלפלים לטגן כשתיים שלוש דקות הם מתרככים מעט.

2. להוסיף עגבניות, לבשל כשתי דקות.

3. להוסיף מים, רסק, תבלינים, לבשל כ 15 דקות אש בינונית ולבדוק טעמים.

4. להוסיף את פרוסות הדג, לנער את הסיר בעדינות שהפרוסות ישקעו ברוטב. בסביבות 30 דקות על האש.

18080 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שרה: “יצא לי מעולה !!! ובלי קשר למתכון הספציפי הזה את הענקת לי אהבה למטבח ובטחון עצמי במטבח. תודה רבה!”


189
תגובות

  הרשם  
עדכן
nili

שלום ניקי. מה שלומך?
היה בעבר באתר מתכון לחריימה חריף שמכינים מפילטים של דג. יכול להיות שהוא נשמט במעבר לאתר החדש?

נגה

יש מצב להשתמש ברוטב הזה לפילה מושט בתנור?

רחל

היי ניקי,קודם כל רק שתדעי שבחיים לא בישלתי ועכשיו אני מבשלת בעיקר מהמתכונים שלך ותמיד גורף מחמאות!!!רציתי לדעת אם אפשר לוותר על הגמבה?

1 10 11 12