חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חריימה

חריימה

מכינים את הדג עם הרבה רוטב ואיזה רוטב נפלא, ללקק ת`אצבעות, עד שהצלחת לא נקיה, אף אחד לא לוקח לי את הצלחת. לא משנה שאין חלה ותאמינו לי שזה כל פעם מצער שאין חלה לטבול ברוטב.

מרכיבים:

ק”ג דג חתוך לפרוסות (בורי, לוקוס)
בצל גדול חצוי ופרוס
6 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חתוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת רסק עגבניות קטנה
2 כפות שטוחות פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף חריפה לפי הטעם (בגלל הילדים אני מעדיפה בלי)
2 כוסות מים
סוכר (לפי הטעם)
כמון
א. מרק
מל”פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן בצל ושום, להוסיף פלפלים לטגן כשתיים שלוש דקות הם מתרככים מעט.

2. להוסיף עגבניות, לבשל כשתי דקות.

3. להוסיף מים, רסק, תבלינים, לבשל כ 15 דקות אש בינונית ולבדוק טעמים.

4. להוסיף את פרוסות הדג, לנער את הסיר בעדינות שהפרוסות ישקעו ברוטב. בסביבות 30 דקות על האש.

57406 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חריימהחריימה

גולשים מכינים וממליצים:

שרה: “יצא לי מעולה !!! ובלי קשר למתכון הספציפי הזה את הענקת לי אהבה למטבח ובטחון עצמי במטבח. תודה רבה!”

224
תגובות

  הרשם  
עדכן
שבלול

היי ניקי
עגבניות עם או בלי קליפה?

יהודה חכמון

האמת שהמתכון נראה מעניין, החריימה שאני מכין ממש פשוט ועם כמות יותר רצינית של שום. הרוטב ממש סמיך אפילו. ננסה את זה ונראה.

אשר לאה

האם אפשר לעשות עם דג סלמון?
תודה

ענבר

יצא מעולה! המתכונים שלך פשוט נוחים להכנה ותמיד טעימים!

ענת

מעולה!! כמו תמיד:)

1 12 13 14