חצילים ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חצילים ממולאים בשר

חצילים ממולאים בשר

חצילים ממולאים בשר, כשהתבשיל הזה מתבשל על הגז תמיד יש הרגשה שלוקח לו יותר מידי זמן ולמה אי אפשר יותר מהר. כשחצילים ובשר נפגשים  זאת סיבה למסיבה כי השילוב בין שניהם הוא מדהים בשר החציל שהוא טעים בפני עצמו ממולא בשר טחון והכל נמצא בתוך רוטב שנספג בחציל ובבשר והכל מוגש יחד. נו לא פלא שאין סבלנות יאללה מתי זה מוכן ? וזה אפילו מתאים לפסח.

מרכיבים:

2 חצילים מאורכים
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
גזר מגורד
ביצה
2 כפות קמח מצה
בצל קצוץ דק ומטוגן
קורט קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
4 עגבניות
בצל בינוני
שן שום קצוצה
כף פפריקה
2 – 3 כוסות מים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס את החצילים דק ולקלות בתנור, לערבב את כל המצרכים להכין קבבון קטן ולהניח בקצה החציל הצר יותר ולגלגל.

2. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות לסנן לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף שום אחרי שתי דקות להוסיף את העגבניות כוס מים ותבלינים לבשל כמה דקות.

3. להכניס את החצילים כשהסגירה כלפי מטה להוסיף את שארית המים שיגיעו עד 3/4 גובה ולבשל כ 20 דקות להכניס לתנור לעוד 15 דקות אין צורך לכסות.

32443 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חצילים ממולאים בשרחצילים ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

סיבל : הכנתי את הגלילות לערב חג והן יצאו פשוט מעדן, כל כך יפות להגשה וטעימות מאוד, קבלתי כל כך הרבה מחמאות ורציתי לשתף אותך בהן.
הכנתי גם את האוסובוקו בירקות שורש וגם זה יצא פשוט טעים מאוד, תודה רבה על המתכונים הכל כך מוצלחים.

תמר : אנו צמחונים, כך שאת הבשר החלפתי בסויה טחונה, בתוספת קצת צנוברים קלויים – יצא מעולה! מילוי שנותר “נדחס” לכמה תפו”א, שיצאו רכים וטעימים ביותר. אגב, גם את המתכון שלך של קובה במרק אדום מלפני כמה שבועות התאמתי לצמחונים עם אותה סויה ויצא מצוין. בכמה שינויים קלים כולם יכולים ליהנות משלל מתכונייך המעולים. תודה בפעם המאה…

נעמה : “הכנתי היום לארוחת ליל הסדר, לא התאפקתי וטעמתי – יצא מושלם!!”

373
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית ו

היי ניקי,
ראשית אציין שאני מאוד אוהבת את האתר שלך ונהנת ממתכונייך!
האם ניתן להכין ללא 2 כפות קמח ?
תודה מראש וחג שמח.

תמר

אנו צמחונים, כך שאת הבשר החלפתי בסויה טחונה, בתוספת קצת צנוברים קלויים – יצא מעולה! מילוי שנותר “נדחס” לכמה תפו”א, שיצאו רכים וטעימים ביותר. אגב, גם את המתכון שלך של קובה במרק אדום מלפני כמה שבועות התאמתי לצמחונים עם אותה סויה ויצא מצוין. בכמה שינויים קלים כולם יכולים ליהנות משלל מתכונייך המעולים. תודה בפעם המאה….

ליזי

נראה מעולה, אני אנסה השבוע

לואיזה

היי ניקי,

דבר ראשון האתר שלך מדהים!! אני כל הזמן מקבלת מחמאות מהמאפים והבישולים שלך מהאתר.
3 שאלות אלייך:
1. האם ניתן להתשמש בקמח רגיל ולא קמח מצה?,אם כן אז מה הכמות.
2. האם ניתן לוותר על העגבניות? (יש לנו בבית אדם שאסור לו עגבניות)
3. בהמשך לתשובה שענית כאן לאחת התגובות לגבי אפייה מלכתחילה, מה התהליך? האם פשוט לערבב את כל המצרכים ולתנור?

תודה רבה!

לילי

היי מיקי,
המתכון נראה מדהים וטעים. רק לא ציינת בכמה מעלות צריך לאפות אותם לאחר הבישול. (ציינת לעוד 15 דקות)
אני ממש מוקסמת מהאתר שלך,תבורכי !

ענבל

ניקי היקרה,
חייבת להגיד שזה נראה מצוין. האם ניתן להשתמש רק בבשר בקר טחון במקום ההודו?

דינה

שלום ניקי, אני מאוד נהנית מהאתר שלך, תזכי למצוות, האם אפשר רק לאפות את הכל, בלי לבשל תחילה?

1 2 3 22