חצילים ממולאים בשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חצילים ממולאים בשר

חצילים ממולאים בשר

חצילים ממולאים בשר, כשהתבשיל הזה מתבשל על הגז תמיד יש הרגשה שלוקח לו יותר מידי זמן ולמה אי אפשר יותר מהר. כשחצילים ובשר נפגשים  זאת סיבה למסיבה כי השילוב בין שניהם הוא מדהים בשר החציל שהוא טעים בפני עצמו ממולא בשר טחון והכל נמצא בתוך רוטב שנספג בחציל ובבשר והכל מוגש יחד. נו לא פלא שאין סבלנות יאללה מתי זה מוכן ? וזה אפילו מתאים לפסח.

מרכיבים:

2 חצילים מאורכים
200 ג’ בשר בקר טחון
200 ג’ בשר הודו טחון
גזר מגורד
ביצה
2 כפות קמח מצה
בצל קצוץ דק ומטוגן
קורט קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
4 עגבניות
בצל בינוני
שן שום קצוצה
כף פפריקה
2 – 3 כוסות מים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לפרוס את החצילים דק ולקלות בתנור, לערבב את כל המצרכים להכין קבבון קטן ולהניח בקצה החציל הצר יותר ולגלגל.

2. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות לסנן לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף שום אחרי שתי דקות להוסיף את העגבניות כוס מים ותבלינים לבשל כמה דקות.

3. להכניס את החצילים כשהסגירה כלפי מטה להוסיף את שארית המים שיגיעו עד 3/4 גובה ולבשל כ 20 דקות להכניס לתנור לעוד 15 דקות אין צורך לכסות.

32445 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חצילים ממולאים בשרחצילים ממולאים בשר

גולשים מכינים וממליצים:

סיבל : הכנתי את הגלילות לערב חג והן יצאו פשוט מעדן, כל כך יפות להגשה וטעימות מאוד, קבלתי כל כך הרבה מחמאות ורציתי לשתף אותך בהן.
הכנתי גם את האוסובוקו בירקות שורש וגם זה יצא פשוט טעים מאוד, תודה רבה על המתכונים הכל כך מוצלחים.

תמר : אנו צמחונים, כך שאת הבשר החלפתי בסויה טחונה, בתוספת קצת צנוברים קלויים – יצא מעולה! מילוי שנותר “נדחס” לכמה תפו”א, שיצאו רכים וטעימים ביותר. אגב, גם את המתכון שלך של קובה במרק אדום מלפני כמה שבועות התאמתי לצמחונים עם אותה סויה ויצא מצוין. בכמה שינויים קלים כולם יכולים ליהנות משלל מתכונייך המעולים. תודה בפעם המאה…

נעמה : “הכנתי היום לארוחת ליל הסדר, לא התאפקתי וטעמתי – יצא מושלם!!”

373
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעיין

היי ניקי,
את העגבניות החלוטות קוצצים לאחר מכן עם הקליפה או בלי?
ושאלה נוספת יש לך רעיון לתוספת למנה הזו? חוץ מאורז (בעלי לא אוהב…..)

תודה רבה ויום טוב!!!

גילי

ווואי ניקי המתכון הזה פשוט מעולה מפעם לפעם יוצא יותר טעים

תודה :))))

סופיה

הכנתי כמה מתכונים מהאתר שלך כולל המתכון הזה ופשוט יצא לי מדהים תענוג של אתר. תודה

ניץ

היי ניקי,
בתור בשלנית מתחילה רציתי רק הסבר ל- 2 מונחים:
1. מה הכוונה בלקלות את החצילים בתנור? אני חותכת אותם לפרוסות לאורך ואז שמה אותם רגיל בתנור? לכמה זמן?
2. כיצד חולטים עגבניות? האם הכוונה היא להשרות אותם במים רותחים ל- 5 דק’?

רינת

היי ניקי תודה על כל המתכונים שלך את פשוט מדהימה ומוכשרת!
רציתי לדעת מה נותן פה אפקט התנור לאחר הבישול?

ליז

הי ניקי ערב טוב וחג שמח בקשר לחצילים לפרוס לעיגולים הכוונה או לאורך החציל?

שרון

היי ניקי חייבת לשאול 2 דברים
יש לי רק טחון בקר האם אפשר רק איתו,
והשאלה השניה שלי עם אני רוצה שזה יתבשל רק על הגז ולא בתנור זה אפשרי ומה האפקט של התנור ?????