


פרגיות אפויות עם בצל ופטריות
אני אוהבת להכין תבשילים עם פרגיות בשר רך שכיף לאכול אותו. והפעם החלטתי להכין אותן שלמות ואפילו אפויות.
מרכיבים:
8 נתחי פרגיות שלמות
2 כפות סילאן
2 כפות סירופ מייפל
כף פפריקה
כפית רוטב סויה
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
חבילת פטריות שמפינון קטנות פרוסות
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לערבב את הסילאן, מייפל, וסויה ופפריקה ולהשרות את הפרגיות כשעתיים, לערבב מידי פעם.
2. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את הפטריות להקפיץ כמה דקות ולתבל .לפזר את הבצל והפטריות בתחתית התבנית, מעל לסדר את הפרגיות ולכסות.
3. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות ל30 דקות, אחרי 30 דקות להבריש את הפרגיות במשרה שנותר להוריד את המכסה ולאפות עוד כ 15 דקות.
19890 צפיות 2 צפיות היום
היי ניקי, אין בעיה לטגן בסיר ואז להכניס עם הפרגיות לתנור, נכון?
היי,אם אני מכינה היום לשבת בערב, זה בסדר להשאיר במקרר ולא בהקפאה?
היי ניקי, איך אני יודעת אם זה מספיק מוכן מלמטה? הוצאתי עכשיו מהתנור ולא בטוחה…
האם אפשר להשתמש בבצל סגול?