פרגיות אפויות עם בצל ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות אפויות עם בצל ופטריות

פרגיות אפויות עם בצל ופטריות

אני אוהבת להכין תבשילים עם פרגיות בשר רך שכיף לאכול אותו. והפעם החלטתי להכין אותן שלמות ואפילו אפויות.

מרכיבים:

8 נתחי פרגיות שלמות
2  כפות סילאן
2 כפות סירופ מייפל
כף פפריקה
כפית רוטב סויה
2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
חבילת פטריות שמפינון קטנות פרוסות
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב את הסילאן, מייפל, וסויה ופפריקה ולהשרות את הפרגיות כשעתיים, לערבב מידי פעם.

2. לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את הפטריות להקפיץ כמה דקות ולתבל .לפזר את הבצל והפטריות בתחתית התבנית, מעל לסדר את הפרגיות ולכסות.

3. להכניס לתנור בחום של 180 מעלות  ל30 דקות, אחרי 30 דקות להבריש את הפרגיות במשרה שנותר להוריד את המכסה ולאפות עוד כ 15 דקות.

5289 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

34
תגובות

  הרשם  
עדכן
נילי

ניקי יקרה,
בעלי מטעמי בריאות לא אוכל סילאן ולא מייפל (שום מתוק).
האם אפשר לוותר ועדיין זה ייצא טעים?

ברכה

הי ניקי
המתכון נשמע מעולה
האם ניתן להחליף את סירופ המייפל במשהו אחר?
תודה רבה וחג שמח

ענת- צפון

הי ניקי,
המנה ניתנת להקפאה? תודה

מיכל

הי ניקי, אפשר לצלות במחבת גם את הפרגיות במקום בתנור?

גלית

הי ניקי
הברשה במשרה הנותר מהו?

רות

ערב טוב! אפשר להחליף סילאן בדבש?

מושקי

חייבת לפרגן!!
מתכון מדהיםם ביותר!
הפרגיות יוצאות רך עם טעם גן עדן!
תודה ניקוש התותחית