רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

מנה פינוק לבעלי, אני לא מכינה אותה לעיתים קרובות אבל כשבא לי לפנק את בעלי זאת הבחירה הראשונה שלי. כמה דקות עבודה ואני מקבלת מחמאות מכאן ועד הודעה חדשה.

מרכיבים:

600 ג’ בשר אווזית עגל טרי
(לבקש מהקצב שיחתוך למוקפץ)
בצל חצוי וחתוך לפרוסות
שן שום פרוסה
3 פלפל שושקה אדום חתוך לעיגולים
3 פלפל שושקה צהוב חתוך לעיגולים
כוס גזר גמדי
2 בצל ירוק חתוך
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כפית קורנפלור
חצי כפית סודה לשתיה
א. מרק
פלפל שחור גרוס טרי

הכנות:

1. להוסיף לבשר את הקורנפלור, סודה לשתיה, וסויה לערבב ולהשרות כחצי שעה.

2. במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה קלה טיגון קצר משני הצדדים ולהוציא.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כמה דקות. לחלוט במים רותחים את הגזר כ 5 דקות לסנן  ולהוסיף לפלפלים, להקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף בצל ירוק, דבש, לתבל ולהוסיף את הבשר, לבדוק טעמים ולהגיש.

הערות:
אפשר להשתמש בפלפלים רגילים חתוכים לקוביות.

7123 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בת – חן : תותחית !!!! איזה מתכון !! הכנתי ביום שישי -הכל נגמר , הכנתי שוב בשבת ו….. הכל נגמר !!!! אלופה אין …

56
תגובות

  הרשם  
עדכן
הנסי

עשיתי עם פרגיות דאגתי שתהיינה עשויות כראוי זה יצא נהדר בתיבלון שיחקתי קצת לטעמי והוספתי חריף אהוב עליי עם בשר הבקר אני קמת מתקשה אלא אם מבשלים קצת באריכות…..גולש ועוד

lihi

היי ניקי. נצמדתי להוראות המתכון הבשר יצא צמיגי ברמה שלא ניתן לאכילה.. מבאס

אסתר

ב”ה
ניקי היקרה חנוכה שמח
אצלנו במרכולים מוכרים בשר רק מ-מס’ אחד עד עשר.
תוכלי לכתוב בבקשה איזה מס’ מומלץ במקום מספר 14.
אודה לך באם תוכלי לרשום רק מספר.
תודה רבה.