בשר בקר בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר בקר בתנור

בשר בקר בתנור

אני אוהבת להכין את הקדרה הזאת, הילדים שלי מתים עליה והבשר יוצא רך רך. השילוב של הבשר שמקבל את הטעם העדין של הזיתים והכל ביחד נמצא בתוך רוטב עשיר וטעים.

מרכיבים:

קילו צלי כתף מספר 5 חתוך לחתיכות בינוניות
2 בצלים חצויים ופרוסים
קופסת זיתים מגולענים / טבעות
2 כוסות מים חמים
2 קופסאות רסק (קטנות)
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הזיתים כ 10 – 15 דקות, לחזור כל הפעולה עוד פעמיים ולסנן.

2. לטגן את הבשר מכל הכיוונים.

3. להעביר את הבשר לתבנית, במחבת נפרדת לטגן את הבצל כשתי דקות  ולפזר מעל הבשר יחד עם וזיתים, לערבב רסק מים ותבלינים ולצקת על הבשר, לכסות את הקדרה.

4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות שלוש וחצי ארבע שעות הבשר יוצא רך וטעים. לכסות כל הזמן.

43553 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר בקר בתנור

בשר בקר בתנורבשר בקר בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

אור : “היי ניקי 🙂
הכנתי ללא הזיתים ויצא כל כך טעים!!! תיבול מעולה והבישול האיטי בתנור עושה את שלו…
תודה.”

דקלה : ניקי יצא לי סוף!!!!! המלצת לי על זה בחמישי יצא מעולה

יולי :  הי ניקי, המנה יצא מדהימה…!!!!!!! ממש ממש טעים ממליצה לכולם פשוט עונג אמיתי אצלי כולם אהבו מאוד, שבת שלום ניקי ותודה רבה על מנה טעימה

קרן :  “פשוט פיצוץ!!!
מתכון מעולה! אי אפשר לטעות בו..רך וטעים, הילדים ליקקו את האצבעות!”

עדי : “אני באמת לא יודעת איך את עושה את זה. כל מתכון שלך יוצא אדיר. אני צמחונית ואין לי מושג בבישול בשר אבל מה לעשות מחר ארוחת חג אצלי וצריך… המתכון הזה עכשיו בתנור והריחות שממלאים את הבית… הילדים משתגעים. בטוחה שזו, כרגיל, תהיה הצלחה מסחררת.”

 

313
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירי

הי ניקי אשמח לדעת אם אין צורך לבשל לפני האפיה את הבשר במים ע”מ לרככו
אני תמיד מתחילה כך בישול של בשר ואז ממשיכה לבשל עם רוטב
אשמח בתגובתך
ורוב תודות על האתר הנדיר….

נור

האם הכוונה לרסק
זה רסק עגבניות ?

אתי

האם לחמם את התנור לטורבו או רגיל?

רעות

אפשר להוסיף שום במקום בצל? אם כן כמה?

Golan&lital

היי ניקי
אפשר לעשות במקום קוביות פרוסות?
ודבר נוסף האם במקום רסק אפשר רק כורכום?

נירית

האם מתאים להחליף באסאדו?

1 17 18 19