בשר בקר בתנור

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בשר בקר בתנור

בשר בקר בתנור

אני אוהבת להכין את הקדרה הזאת, הילדים שלי מתים עליה והבשר יוצא רך רך. השילוב של הבשר שמקבל את הטעם העדין של הזיתים והכל ביחד נמצא בתוך רוטב עשיר וטעים.

מרכיבים:

קילו צלי כתף מספר 5 חתוך לחתיכות בינוניות
2 בצלים חצויים ופרוסים
קופסת זיתים מגולענים / טבעות
2 כוסות מים חמים
2 קופסאות רסק (קטנות)
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הזיתים כ 10 – 15 דקות, לחזור כל הפעולה עוד פעמיים ולסנן.

2. לטגן את הבשר מכל הכיוונים.

3. להעביר את הבשר לתבנית, במחבת נפרדת לטגן את הבצל כשתי דקות  ולפזר מעל הבשר יחד עם וזיתים, לערבב רסק מים ותבלינים ולצקת על הבשר, לכסות את הקדרה.

4.להכניס לתנור שחומם בחום בינוני בסביבות שלוש וחצי ארבע שעות הבשר יוצא רך וטעים. לכסות כל הזמן.

37503 צפיות 54 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בשר בקר בתנור

בשר בקר בתנורבשר בקר בתנור

גולשים מכינים וממליצים:

אור : “היי ניקי 🙂
הכנתי ללא הזיתים ויצא כל כך טעים!!! תיבול מעולה והבישול האיטי בתנור עושה את שלו…
תודה.”

דקלה : ניקי יצא לי סוף!!!!! המלצת לי על זה בחמישי יצא מעולה

יולי :  הי ניקי, המנה יצא מדהימה…!!!!!!! ממש ממש טעים ממליצה לכולם פשוט עונג אמיתי אצלי כולם אהבו מאוד, שבת שלום ניקי ותודה רבה על מנה טעימה

קרן :  “פשוט פיצוץ!!!
מתכון מעולה! אי אפשר לטעות בו..רך וטעים, הילדים ליקקו את האצבעות!”

עדי : “אני באמת לא יודעת איך את עושה את זה. כל מתכון שלך יוצא אדיר. אני צמחונית ואין לי מושג בבישול בשר אבל מה לעשות מחר ארוחת חג אצלי וצריך… המתכון הזה עכשיו בתנור והריחות שממלאים את הבית… הילדים משתגעים. בטוחה שזו, כרגיל, תהיה הצלחה מסחררת.”

 

301
תגובות

  הרשם  
עדכן
ענת

היי ניקי..
האם ניקי…
אשמח לדעת אם ניתן להכין את המתכון עם פרוסות צלי במקום קוביות… שאלה נוספת האם אפשר להשתמש באבקת מרק ירקות במקום אברת מרק עוף?
תודה מראש

סמדר מתנה

ניקי שלום.
ניתן לעשות בטוסטר אובן במקום בתנור?

ורד

ניקי בוקר טוב, פעם היה באתר שלך אותו המתכון כמעט רק שביחד עם הבצל מטגנים גם פטריות והתמונה היתה אחרת. האם זה אותו הדבר? איני זוכרת בדיוק….

מירון

ועוד שאלה אני יכולה להשים פטריות במקום זיתים?תודה

מירון

היי ניקי,אשמח לעזרה בקשר לתבלינים כמה מרק עוף כמה מלח וכמה פלפל תודה רבה

נטלי

היי ניקי
אני לא כ”כ הבנתי את סעיף 1 שצריך לבשל את הזיתים. הזיתים מקופסת שימורים נכון? מדוע צריך לבשל אותם בעצם? הם הרי כבר רכים
תודה!

שרון

טעים בטירוף!!!! מומלץ בחום.