תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה, עזבו את המזלגות והסכינים, כאן אוכלים עם הידיים ונהנים מכל רגע רק לראות את הפרצופים של הילדים אוכלים את הגרונות ולא משאירים אפילו חתיכת בשר קטנה… אז יאללה למה אתם מחכים ותכינו חלה טרייה בצד יש המון רוטב טעים…..

מרכיבים:

2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות גדולות
(תבקשו מהקצב)
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות / גדולות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 כפות פפריקה מרוקאית
קוביית צלי עוף של קנור
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגרונות בשמן חם ולהזהיב מכל הכיוונים,. להוציא לנייר סופג.

2. לטגן בנפרד את הבצל, להוסיף שום, תבלינים וכוס מים, לבשל עד שהרוטב מסמיך ולבדוק טעמים.

3. בתחתית הקדרה לפזר את תפוחי האדמה, מעל את הבשר , מעל הכל לצקת את הרוטב, להוסיף 2 כוסות מים נוספות ולכסות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 3 שעות לוודא שתפוחי האדמה רכים. לעטר בפטרוזיליה.

24247 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יסכה : “מתכון מעולה !!!
תענוג לראות את ביתי בת החצי שנה מתענגת על התבשיל.
מומלץ בחום!”

שם : חשבתי שאני לא אוהבת גרונות, אבל בסופר הבשר היה יקר וקניתי גרונות . הכנתי לפי המתכון הזה. לא יכולתי לעצור מלזלול. כל כך טעים!

שם: הכנתי שוב. יאמי

82
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

תודה על מתכון מושלם לגרונות הודו, הסיר נאכל עד תומו וכל בני הבית אהבו! שלא לדבר על הריח שממלא את הבית בזמן הבישול…

נעמה

הי, מכינה את התבשיל הנהדר הזה שוב.. הפעם בעלי ביקש שאשלב קצת קטניות.. אפשרי? ואם כן, איך?
תודה מראש!

יהודית פנחס

הכנתי היום את תבשיל הגרונות הודו עם תפו”א שלך יצא לי ליגה.
כולם התענגו על התבשיל הזה.
אשרייך!

1 4 5 6