יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מנות עיקריות תבשילי בשר תבשילי עוף ובשר בתנור תבשילי קדרה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

10 יוני 2012
(Visited 43,824 times, 1 visits today)
תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה, עזבו את המזלגות והסכינים, כאן אוכלים עם הידיים ונהנים מכל רגע רק לראות את הפרצופים של הילדים אוכלים את הגרונות ולא משאירים אפילו חתיכת בשר קטנה… אז יאללה למה אתם מחכים ותכינו חלה טרייה בצד יש המון רוטב טעים…..

מרכיבים:

2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות גדולות
(תבקשו מהקצב)
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות / גדולות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 כפות פפריקה מרוקאית
קוביית צלי עוף של קנור
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגרונות בשמן חם ולהזהיב מכל הכיוונים,. להוציא לנייר סופג.

2. לטגן בנפרד את הבצל, להוסיף שום, תבלינים וכוס מים, לבשל עד שהרוטב מסמיך ולבדוק טעמים.

3. בתחתית הקדרה לפזר את תפוחי האדמה, מעל את הבשר , מעל הכל לצקת את הרוטב, להוסיף 2 כוסות מים נוספות ולכסות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 3 שעות לוודא שתפוחי האדמה רכים. לעטר בפטרוזיליה.

גולשים מכינים וממליצים:

יסכה : "מתכון מעולה !!!
תענוג לראות את ביתי בת החצי שנה מתענגת על התבשיל.
מומלץ בחום!"

שם : חשבתי שאני לא אוהבת גרונות, אבל בסופר הבשר היה יקר וקניתי גרונות . הכנתי לפי המתכון הזה. לא יכולתי לעצור מלזלול. כל כך טעים!

שם: הכנתי שוב. יאמי

הרשם
עדכן
101 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן