תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה, עזבו את המזלגות והסכינים, כאן אוכלים עם הידיים ונהנים מכל רגע רק לראות את הפרצופים של הילדים אוכלים את הגרונות ולא משאירים אפילו חתיכת בשר קטנה… אז יאללה למה אתם מחכים ותכינו חלה טרייה בצד יש המון רוטב טעים…..

מרכיבים:

2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות גדולות
(תבקשו מהקצב)
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות / גדולות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 כפות פפריקה מרוקאית
קוביית צלי עוף של קנור
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגרונות בשמן חם ולהזהיב מכל הכיוונים,. להוציא לנייר סופג.

2. לטגן בנפרד את הבצל, להוסיף שום, תבלינים וכוס מים, לבשל עד שהרוטב מסמיך ולבדוק טעמים.

3. בתחתית הקדרה לפזר את תפוחי האדמה, מעל את הבשר , מעל הכל לצקת את הרוטב, להוסיף 2 כוסות מים נוספות ולכסות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 3 שעות לוודא שתפוחי האדמה רכים. לעטר בפטרוזיליה.

22986 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יסכה : “מתכון מעולה !!!
תענוג לראות את ביתי בת החצי שנה מתענגת על התבשיל.
מומלץ בחום!”

שם : חשבתי שאני לא אוהבת גרונות, אבל בסופר הבשר היה יקר וקניתי גרונות . הכנתי לפי המתכון הזה. לא יכולתי לעצור מלזלול. כל כך טעים!

שם: הכנתי שוב. יאמי

80
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

ניקי בוקר טוב
האם ניתן לטגן את הגרונות ולהכין את הרוטב היום ולהרכיב ולאפות את המנה עם תפוחי האדמה מחר?מחפשת איך לחלק את העבודה בתוך כל העומס הזה…
תודה ויום טוב יעל

אפרת

ניקי מקסימה בוקר טוב!
הכנתי אתמול בלילה, עוד לא זכיתי לטעום,
אבל בעלי לא התאפק וטעם,
וטעם, וטעם וטעם…
בקיצור, היום כנראה נאכל נקניקיות,
כי קמתי מהמיטה למשוך אותו מהסיר,
אבל כשראיתי כמה הוא נהנה, לא הייתי מסוגלת…
הוא בקש למסור לך שאם יש דבר כזה טעם גן עדן,
זה נאמר על זה:)

דבי

שלום! המתכון נראה ממש טעים……….אבל אין לי סיר שמתאים לתנור. האם אפשר להכין את המתכון על הגז?
תודה,
דבי

בר יעקופור

פלייייזזזזזזז דחוףףףף
איך עושים לחם שום מחלה שנשארה משבת ????

שירן

היי ניקי,
אין לי אבקת מרק עוף ותיבולית צלי עוף,מה אפשר לשים במקום?
תודה רבה מראש על תשובתך ועל כל המתכונים הנפלאים שלך 🙂

טלי

שלום אפשר לשים במקום הקוביית עוף של קנור אבקת מרק עוף וכמה ?

ל

היי ניקי, מכינה רק את המתכונים שלך ותמיד יוצאים נהדר. אני רוצה לנסות פעם ראשונה לעשות גרונות ותסלחי לי על החוסר ידע ב״קדרה״ שמכניסים לתנור זה יכול להיות תבנית פיירקס או משהו אחר? או שחייב להיות ממש קדרה? כי אין לי..