קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום, הריח שמתפשט בבית שהקדרה הזאת בתנור תענוג להריח.
אחת המנות הכי אהובות אצלי בבית, מתכון וותיק שמככב אצלי כבר כמה שנים טובות.
הבשר יוצא רך רך ונימוח בפה, התפוחי אדמה יוצאים כל כך רכים וטעימים. מאוד מתאים לחג שמתקרב למי שעדיין מתלבט בקשר למנה בשרית קבלו מתכון שכולם יחשבו שעבדתם קשה להכין אותו ובעצם הכי קל שיש.

מרכיבים:

קילו צלי כתף (מספר 5) חתוך לקוביות יחסית גדולות
3 בצלים חצויים ופרוסים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינונית
400 ג` tomato max (קופסא קטנה)
חצי כוס יין אדום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
סוכר ( לפי הטעם)
א. מרק
פש”ג
מלח


הכנות:

1. לטגן את רצועות הבצל ולהזהיב, לפזר את הבצל בתחתית הקדרה.

2. לטגן את הבשר בשמן חם מכל הצדדים ולהניח על הבצל, לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהתפוחי אדמה) לצקת על הבשר ולכסות.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות לשעתיים. אחרי שעתיים להוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב לשעה וחצי נוספת. לוודא שהבשר ותפוחי האדמה רכים.

תכינו חלה טרייה לרוטב…

12177 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוטי : התבשיל הזה מעולה!
הבשר יצא רך מאד , תפוחי האדמה נהדרים והתיבול עדין.
איזה פנאן שנשאר קצת גם למחר. מושלם.

בר : היום הכנתי את הקדרת בשר. יצא מושלם!!! הבשר יצא מדהים. קיבלתי המון מחמאות. תודה רבה לך על מתכון מדהים. וכבר התמכרתי לאפליקציה.

סוזן : “יצא מדהים וטעים, הכנתי בתחילת השבוע, היום שוב לארוחת שישי עפ״י בקשת בתי. תודה רבה על מתכון קל וטעים ומריח נפלא.”

שי : מ-ו-ש-ל-ם-!


270
תגובות

  הרשם  
עדכן
בישול

ניקי שלום… אפשר לוותר על תפוחי האדמה ולשים במקום פטריות?

שירן

הי ניקי יקרה, יש לנו בשר צוואר האם הוא מתאים לתבשיל הזה?

שירשיר

היי ניקי אהובה, את חושבת שיתאימו פה ערמונים?

אלין

היי ניקי,
אין לי סיר שיכור להיכנס לתנור. האם אפשר להמשיך לבשל על הגז על אש קטנה? לכמה זמן?
תודה 🙂

אביטל

היי ניקי,
אני רוצה להכין בשר לחג וחשוב שיעשה רושם כי יש אורחים.
אני מעדיפה שיהיה תפוחי אדמה אבל לא קריטי. גם סוג הבשר לא ממש משנה לי כי עדיין לא עשיתי קניות.
יש לך המלצה אולי למתכון מוצלח במיוחד של בשר? עברתי על כל המתכונים וכולם נראים כל-כך טעימים שקשה לבחור אחד:)

אפרת

היי ניקי קודם כל תודה רבה על כל המתכונים אני מכינה המון מהאתר שלך.
שאלה אפשר להכין עם קוביות לגולש?
תןדה רבה!

1 15 16 17