קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום, הריח שמתפשט בבית שהקדרה הזאת בתנור תענוג להריח.
אחת המנות הכי אהובות אצלי בבית, מתכון וותיק שמככב אצלי כבר כמה שנים טובות.
הבשר יוצא רך רך ונימוח בפה, התפוחי אדמה יוצאים כל כך רכים וטעימים. מאוד מתאים לחג שמתקרב למי שעדיין מתלבט בקשר למנה בשרית קבלו מתכון שכולם יחשבו שעבדתם קשה להכין אותו ובעצם הכי קל שיש.

מרכיבים:

קילו צלי כתף (מספר 5) חתוך לקוביות יחסית גדולות
3 בצלים חצויים ופרוסים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינונית
400 ג` tomato max (קופסא קטנה)
חצי כוס יין אדום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
סוכר ( לפי הטעם)
א. מרק
פש”ג
מלח

הכנות:

1. לטגן את רצועות הבצל ולהזהיב, לפזר את הבצל בתחתית הקדרה.

2. לטגן את הבשר בשמן חם מכל הצדדים ולהניח על הבצל, לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהתפוחי אדמה) לצקת על הבשר ולכסות.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות לשעתיים. אחרי שעתיים להוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב לשעה וחצי נוספת. לוודא שהבשר ותפוחי האדמה רכים.

תכינו חלה טרייה לרוטב…

17637 צפיות 50 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוטי : התבשיל הזה מעולה!
הבשר יצא רך מאד , תפוחי האדמה נהדרים והתיבול עדין.
איזה פנאן שנשאר קצת גם למחר. מושלם.

בר : היום הכנתי את הקדרת בשר. יצא מושלם!!! הבשר יצא מדהים. קיבלתי המון מחמאות. תודה רבה לך על מתכון מדהים. וכבר התמכרתי לאפליקציה.

סוזן : “יצא מדהים וטעים, הכנתי בתחילת השבוע, היום שוב לארוחת שישי עפ״י בקשת בתי. תודה רבה על מתכון קל וטעים ומריח נפלא.”

שי : מ-ו-ש-ל-ם-!

287
תגובות

  הרשם  
עדכן
עידית

היי ניקי,
האם במקום ה tomato max אפשר לשים קופסת עגבניות מרוסקות 400 גרם ורסק קטן?
זה בסדר להכין יום לפני ההגשה או שזה מהמאכלים שעדיף להכין באותו יום?
תודה רבה וחג שמח!

שלומית

חזרתי לעדכן… השתמשתי בבשר שריר ויצא א-ל-י-פ-ו-ת!!! אני לא יכולה להסביר לך מה עשית עבור אשה שבעלה הגיע מבית של אמא ואחיות בשלניות כמוך והיא באה מבית שלא אוהבים לבשל בו… הצלת אותי והמבט של בעלי היום כשטעם את התבשיל היה מתנה ענקית בשבילי. תודה ☺

ליאור

ניקי האלופה אולי תצילי אותי עם עוד מתכון משובח!
רוצה להכין אבל אני לא אוכלת בצל. לפעמים מחליפה אותו בעשבי תיבול וכאלה והרבה פעמים גם פשוט משמיטה. האם לדעתך במתכון הזה אפשר בלי בצל כלל (גם לא שום!!) זה ייצא טעים?

שלומית

וזה אותו זמן בתנור?

שלומית

בוקר טוב ניקי היקרה המתכון ממש עושה חשק אבל במקפיא יושבות לי כמה חבילות בשר שריר שאין לי מושג מה לעשות איתן.. יש לך המלצות ?

יעל

היי ניקי,
האם אפשר להכין עם רסק רגיל במקום ?

דורית

היי ניקי,
מתכון מעולה!!! מככב אצלי.
האם ניתן להכין את הכל (הבשר בנוזלים) אבל להשאיר במקרר כמה שעות לפני ההכנסה לתנור?

1 16 17 18