קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום

קדרת בשר ותפוחי אדמה ביין אדום, הריח שמתפשט בבית שהקדרה הזאת בתנור תענוג להריח.
אחת המנות הכי אהובות אצלי בבית, מתכון וותיק שמככב אצלי כבר כמה שנים טובות.
הבשר יוצא רך רך ונימוח בפה, התפוחי אדמה יוצאים כל כך רכים וטעימים. מאוד מתאים לחג שמתקרב למי שעדיין מתלבט בקשר למנה בשרית קבלו מתכון שכולם יחשבו שעבדתם קשה להכין אותו ובעצם הכי קל שיש.

מרכיבים:

קילו צלי כתף (מספר 5) חתוך לקוביות יחסית גדולות
3 בצלים חצויים ופרוסים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינונית
400 ג` tomato max (קופסא קטנה)
חצי כוס יין אדום
חצי כוס מים
כפית פפריקה
חצי כפית קינמון
סוכר ( לפי הטעם)
א. מרק
פש”ג
מלח

הכנות:

1. לטגן את רצועות הבצל ולהזהיב, לפזר את הבצל בתחתית הקדרה.

2. לטגן את הבשר בשמן חם מכל הצדדים ולהניח על הבצל, לערבב את שאר המצרכים (חוץ מהתפוחי אדמה) לצקת על הבשר ולכסות.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות לשעתיים. אחרי שעתיים להוסיף את תפוחי האדמה שישקעו ברוטב לשעה וחצי נוספת. לוודא שהבשר ותפוחי האדמה רכים.

תכינו חלה טרייה לרוטב…

34062 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוטי : התבשיל הזה מעולה!
הבשר יצא רך מאד , תפוחי האדמה נהדרים והתיבול עדין.
איזה פנאן שנשאר קצת גם למחר. מושלם.

בר : היום הכנתי את הקדרת בשר. יצא מושלם!!! הבשר יצא מדהים. קיבלתי המון מחמאות. תודה רבה לך על מתכון מדהים. וכבר התמכרתי לאפליקציה.

סוזן : “יצא מדהים וטעים, הכנתי בתחילת השבוע, היום שוב לארוחת שישי עפ״י בקשת בתי. תודה רבה על מתכון קל וטעים ומריח נפלא.”

שי : מ-ו-ש-ל-ם-!

323
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

אחרי הפעם החמישית – אני כבר מרגישה חייבת לעדכן אותך ניקי,
מתכון קל, מדויק וכ”כ שווה את הזמן שהוא לוקח.
כשבא לי להרשים בארוחה – זה המתכון.
אני מוסיפה גם גזר.
תבורכי !

שם

מתכון ממש מעולה.ליקקו את האצבעות!!!!

שם

ניקי היקרה
הכנתי את התבשיל בשבת ויצא מוצלח ביותר! תודה רבה, את אלופה!!

שם

ניקי בוקר טוב.
אני חייבת לספר לך שארוחת שישי האחרונה היתה כולה שלך.
הכנתי את המנה הזאת, גלילות חצילים עם בשר,עוף (ללא עצמות) ממולא בשר ואורז ומאפינס חזה עוף.היה נהדר, תודה רבה לך!

שם

ניקי שלום, ראיתי את האתר שלך לראשונה בתחילת שבוע שעבר ונסחפתי- אני חייבת להודות. ביום ו’ נסעתי לת”א,קניתי סיר קדירה והדפסתי את המתכון הנ”ל שלך. אציין כי אני לא בשלנית ואפילו לא קרוב לזה!!! הכנו אני ובעלי את הקדירה לפי המתכון שלך והמשפחה פשוט היתה המומה וליקקה את האצבעות ואפילו ביקשו מנה שנייה!! אני ממליצה עלייך בחום לכל המכרים שלי. האתר הזה הוא פשוט תענוג צרוף- נטול פוזות וקולינאריה “פלצנית”.. את המושיע של כל האמהות באשר הן!! קבלי ח”ח חם והמשיכי כך- אנחנו אחרייך 🙂

שם

הי,
בא לי בשישי לבשל את התבשיל הזה ..האם חייבים סיר קדירה או ניתן לבשל בתבנית רגילה בתנור?
לפי כל התגובות לפני נראה מבטיח:)
תודה מעין

שם

היי ניקי,
אני חוששת שאני לא אוהבת טעם של יין באוכל (ובכלל לא אוהבת יין..).
במה כדאי להחליף את היין?
האם זה ייצא טעים כמו המקור…?

תודה!

1 2 3 21