גולש מתכון פשוט וקל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש מתכון פשוט וקל

גולש מתכון פשוט וקל

גולש מתכון פשוט וקל, עוד פעם לחשוב על מנת בשר לחג יש איזה רעיונות קלים בלי לעבוד קשה ? באתי לעזרה תבשיל בשר קל פשוט בלי יותר מידי טירחה התנור עושה הכל אני רק באתי להריח מידי פעם

4 – 5 מנות

זמן הכנה כולל בישול:
כ 3 וחצי שעות

מרכיבים:

קילו בשר לגולש – כתף טלה חתוכה לקוביות
כרישה
2 פלפלים אדומים
שקית תפודים / 4 תפוחי אדמה רגילים
רסק עגבניות קטן 100 ג’
כף גדושה פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה עם שמן לטגן את הבשר מכל הכיוונים ולשמור בצד.

2. לחתוך את הכרישה (רק את החלק הלבן) לעיגולים ולחצות, לטגן בסיר חם עם שמן עד שמזהיב, להוסיף את הרסק והתבלינים וכוס מים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. להוסיף את הבשר לסיר לכסות אותו במים ולבשל כ 20 דקות, להוסיף את חתוכים לקוביות.

5. להכניס לתנור מכוסה ולבשל כשעתיים, לחתוך את התפוחי אמה לקוביות להוסיף לסיר לנער מעט שישקעו ברוטב לכסות לבשל עוד כשעתיים או עד שהכל רך, אין צורך לגעת תנו לתנור לעבוד.

רוטב מעולה!

27424 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולש מתכון פשוט וקלגולש מתכון פשוט וקלגולש מתכון פשוט וקל

גולשים מכינים וממליצים:

אני : “תודה ניקי! יצא טעים מאוד !!!!!!”

ורד : “פשוט ווואאאאווווווווווו
איזה טעים יצא ברוך השם
תודה רבה על מתכון קל ומנצח
הכנתי עם בצל ושום כי לא היה כרישה ובעלי נתן לתבשיל מקום ראשון 🙂
השם ישמור אותך ויתן לך כוחות להמשיך לפנק את כולנו במתכונים נהדרים”

מאיה :”היי ניקי, רציתי להגיד לך שהגולש יצא מדהים!!
תודה רבה על המתכון ! :)”

158
תגובות

  הרשם  
עדכן
חוה

היי ניקי, האם שריר מספר 8 מתאים פה?

דניאח

היי ניקי רציתי לוודא את המים שאת מוסיפה מעל הבשר זה בסיר כבר עם הרסק שהתבשל כבר עם הכוס מים? אז את מכסה את הכל במים מבשלת ואז מכניסה לתנור? ואת התפוא את לא מבשלת לפני הם טריים נכנסים לתנור נכון?

ציפי

האם אפשר לוותר על הרסק עגבניות? מה אפשר לשים במקום?

חנית

היי ניקי,
הגולש ותפוחי האדמה סיימו את הזמן המיועד בתנור ואכן יצאו רכים, אבל נשאר המון רוטב והוא נוזלי מאד. מה אפשר לעשות כדי שהרוטב יהיה טיפה יותר צמיגי בלי לייבש את הבשר?

אני

ניקי, יש לי סיר במיוחד לבישול איטי, מה דעתך, קודם לבשל את הבשר על הכריים (כמה זמן?) ואז להעביר לסיר לבישול איטי ? להוסיף עוד ירקות לטעם כי לא מוסיפה תפוחי אדמה , מכינה קטניות בנפרד. תודה על התשובות ושבת נעימה !!!!

מירב

היי ניקי.
אתר נהדר וכמובן המתכונים.
מה כמויות / יין שצריך למתכון ?

עדי adi

היי ניקי,
אפשר לעשות עם בשר כתף חתוך לקוביות?