פרגיות שלמות עם בטטה ופטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פרגיות שלמות עם בטטה ופטריות

פרגיות שלמות עם בטטה ופטריות

פרגיות שלמות עם בטטה ופטריות, עוד הצעה למנה עיקרית לחג תבשיל עשיר טעים עם ירקות בשר טוב של פרגיות לפעמים לא צריך יותר כלום כי זה כל כך טוב.

מרכיבים:

8 פרגיות שלמות
2 בצלים חתוכים לרבעים ופרוסים
בטטה גדולה חתוכה לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
2 עגבניות מגורדות
מעט סוכר
חצי כפית טימין מיובש
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
1/4 כפית קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

תיבול לפרגיות:
כפית גדושה פפריקה
חצי כפית טימין
4 – 5 כפות שמן זית
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות להקפיץ כמה דקות ולהוסיף את הבטטה להמשיך לטגן כמה דקות לכסות במים ולהוסיף תבלינים. להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהבטטות רכות.

2. לתבל את הפרגיות בפפריקה, טימין, שמן זית, להמליח ולפלפל. במחבת חמה לטגן את הפרגיות כשתי דקות מכל צד ולהוסיף לתבשיל.

3. לבשל עוד כ 15 דקות.

26748 צפיות 26 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

95
תגובות

  הרשם  
עדכן
נירית

ניקי , יש לך מתכון של קציצות בשר בקר עם רצועות חזה עוף ?

נטלי

היי ניקי
אם נשאר לי הרבה נוזלים גם אחרי בישול ארוך, מה אני עושה?

ירין קינן

היי ניקי, האם אפשר לשים רסק במקום העגבניות ואם כן כמה? תודה!

סיסי

האם ניתן לעשות זאת עם רצועות חזה
עוף,וכמה מים לשים?בערך

ארי

אם שמים טימין חי. כמה צריך לשים?

טובה

הי ניקי
האם יהיה טעים עם כמון?

צופיה אורן

הי ניקי
בישלתי הכול כבר הכנסתי את הפרגיות אבל נראה לי שמתי יות רמידי נוזלים כבר יברו כמעט 15 דק וזה ממש רחוק לאיך שזה נראה בתמונה
יש ליפשוט הרבה מים נוזלים
מה לעשות ?