קדרת בשר מיקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קדרת בשר מיקס

קדרת בשר מיקס

אני אוהבת לאכול בשר טוב שיוצא רך רך שסופג את כל הטעמים של הרוטב, כזה בשר שמתפרק בנגיעת מזלג שהריחות שעולים ממנו עושים לי חשק לטרוף את כל הצלחת ולקחת מנה שניה. אם יכולתי הייתי מכינה את התבשיל הזה כל סוף שבוע, אני בדרך כלל מכינה אותו כשבא לי לפנק את המשפחה או כשאני מארחת.

מרכיבים:

קילו צלי כתף (נתח מספר 5) פרוס לפרוסות
בצל חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
חצי קילו תפוחי אדמה / ארטישוק ירושלמי חתוכים לקוביות
כפית מיקס גריל / גריל עוף
כף פפריקה אדומה מרוקאית
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הבשר, במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה משני הצדדים ולהניח בכלי שהכנו.

2. לטגן  בצל עד הזהבה, להוסיף פטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף תבלינים ומים, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל כמה דקות.

. 3. על הבשר לפזר את תפוחי האדמה ומעל הכל לצקת את הרוטב, הבשר צריך להיות מכוסה לגמרי, אם צריך להוסיף נוזלים ולכסות.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 3 וחצי שעות או עד שהבשר רך. הבשר ותפוחי האדמה יוצאים רכים רכים וטעימים ביותר.

הערות:
כלי עם מכסה שמתאים לתנור.

25372 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוריה : כל מתכון טעים ומוצלח, תודה לך! וכל הכבוד על היצירתיות והשיתוף 🙂

רויטל : הכנתי ויצא מדהים!!!! תודה רבה !!!!

נעמי : ניקי היקרה,
הכנתי היום את הבשר כדי להגיש מחר ( ארוחת ערב שישי), הבעיה היא שכמעט לא נשאר דבר. כל אחד רק רצה לטעום , כי הריח בבית שיגע אותם . מה להגיד טעים בטרוף , פשוט וקל להכנה.
תבורכי.

גילה : היי ניקי,
הכנתי היום, יצא מ ע ד ן, התאפקנו לא לסיים הערב את הכל,הצליח בענק, מומלץ מאוד,תודה ניקי יקרה ,שידרגת לי את המטבח.

ארפ : “ניקי.
זה פעם ראשונה שהכנתי בשר אמיתי.(לא טחון..)
והיה הצלחה מסחררת!!
תודה רבה!!”

332
תגובות

  הרשם  
עדכן
שם

פעם ראשונה שאני מכינה בשר בתנור
ויצא מעולה!!!!!!
תודה על מתכון מנצח

שם

*את אלופה 🙂

שם

כרגיל מתכון נוסף מנצח במיוחד לשבת כזו חורפית.
מדהים מדהים מדהים!
תודה ניקי! עאת אלופה!!

שם

ושוב אני בפינת הצמחונים שאמורים לארח: מה אני אמורה לבקש מהקצב? הבשר מגיע ללא צורך בטיפול מצידי?

שם

שלום ניקי.
הכנתי בעבר את המתכון הזה והוא קצר מחמאות רבות.
אני רוצה להכין אותו לחג, אך לא אוכל להכין אותו באותו יום של האירוח ורציתי לשאול אם אפשר להכין את התבשיל יום קודם כשעתיים, ולפני ערב החג להכניס שוב לתנור ל180 מעלות ולבשל את יתרת הזמן(שעה וחצי- שעתיים נוספים)?הבשר לא יתקשה?תודה לך על הכל!

שם

הי ניקי בדיוק מה שרציתי לשאול שאלו לפניי…
הכנתי את המנה הזו כבר כמה פעמים ובגלל שהצליח אני רוצה להכין לערב החג. המתכונים שלך קוצרים מחמאות אין סוף!!!
מקווה שלא יתפקשש – לפעמים היה יוצא לי קצת יבש מלמעלה את חושבת שלא השגחתי מספיק על המים?
אילו טיפים יש לך לתת לי למנה זו כדי שבטוח לא יתייבש או יאבד מהטעם בגלל שמידי פעם אני מוסיפה מים ופוחדת שהטעם יהרס..
עיזרי לי בבקשה 🙂

חג שמח אישה מקסימה!!

שם

היי ניקי….עם כל הבלאגן שהולך אצלי במטבח בטעות הכנתי את המתכון ושכחתי לטגן לפני כן את הבשר וזה כבר בתנור !!!!!! עד כמה גרוע זה הולך לצאת לדעתך?
אשמח אם תחזרי אלי בקרוב על מנת לדעת האם להכין מנה חלופית .תודה ושבת שלום

1 2 3 21