צלעות כבש עם עשבי תיבול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

צלעות כבש עם עשבי תיבול

צלעות כבש זה מעדן. אם היה אפשר להעביר טעימות באינטרנט, אני עובדת על פטנט בענין הזה (קריצה) זה המתכון שהייתי בוחרת. מתכון טעים שעושה רושם.

מרכיבים:

10 צלעות כבש
3 בצלים חצויים ופרוסים דק
1/3 כוס שמן זית
כפית פטרוזילה מיובשת
חצי כפית טימין מיובש
כפית פפריקה
כף סילאן
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים לתבל את הצלעות ולהשרות כשעה, לפזר את הבצל בתבנית מעל להניח את הצלעות ולכסות עם נייר כסף.

2. חום בינוני 180 מעלות 40 דקות.

14085 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב


81
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעיין

יצא מושלם!!! התלבטתי מאוד בעניין המרינדה המתוקה בחיבור לצלעות . אנחנו יותר בקטע טעמים גריל קלאסי. אבל הלכתי על זה 1 כי אני בוחרת מתכונים עם העיניים. וזה נראה טוב בתמונה . ו 2 כי זה היה לערב ראש השנה אז הימרתי על המתוק. ופשוט יצא מושלם .. אמא שלי הדעתנית מאוד בעניין אוכל . בשלנית בעלת מסעדה בעצמה. ביקשה שאכין שוב לערב סוכות. תודה רבה ניקי. מומלץ מאוד שנה טובה ומתוקה

ליאור

היי, האם זה בסדר להשרות את הצלעות בתערבות יום קודם (כדי לחסוך זמן כשרוצה להכין בפועל) או שעדיף לא יותר משעה? תודה 🙂

1 4 5 6