צלי עוף מתוק עם פירות יבשים
צלי עוף מתוק עם פירות יבשים, מנת עוף חגיגית לטו בשבט, העוף יוצא בצבע מדהים שחום ויפה, בתוספת אורז לבן זאת ארוחה מושלמת..
מרכיבים:
קילו חלקי עוף
1/3 כוס סילאן
חצי כוס סילאן
3 בצלים חצויים ופרוסים
200 ג` משמש מיובש
200 ג` צימוקים
כוס מים רותחים
כף פפריקה
א. מרק
מלח פלפל
הכנות:
1. "לסבן" את העוף עם 1/3 כוס הסילאן. לטגן ולהזהיב את העוף מכל הכיוונים. לטגן את הבצל. להעביר את הבצל לתבנית, לפזר מעל את המשמשים, צימוקים. את חלקי העוף לסדר מעל. לערבב מים, סילאן, תבלינים. לצקת מעל הכל.
2. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני. בסביבות 45 דקות.
גולשים מכינים וממליצים:
אהובה : "היי ניקי, יצא מעלף!!! תודה רבה!"
לי : "תודה על עוד מתכון נפלא!!
הכל פשוט חוסל עד הצימוק האחרון…"
שרון : חג שמח ניקי
תקשיבי הכנתי את המתכון אתמול וזה יצא מעולה שאין דברים כאלה אחד העופות עם לא ה..
באחריות מובטחת !!!!
פשוט מדהים תודה רבה לך !!
אודליה : הי ניקי
הכנתי היום את התבשיל ויצא מדהים. הבן שלי לא אוהבת עוף והוא פשוט לא הפסיק להתלהב כשהוא טעם וביקש עוד ועוד…. המתכונים שלך פשוט מדהימים… תודה על כך שאת עוזרת לי לגוון את הארוחות למשפחה שלי.