עוף בקפה ללקק ת’אצבעות כמה שזה טעים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף בקפה ללקק ת'אצבעות כמה שזה טעים

עוף בקפה ללקק ת'אצבעות כמה שזה טעים

הרוטב כאן קסום! הקפה משדרג את הרוטב ברמות. אני כבר שומעת את מי שלא אוהב תסמכו עליי זה יוצא נפלא זה לא טעם הקפה שאתם מכירים הוא נותן מעניין קצת שונה מהרגיל. זה אחד התבשילים שאני הכי אוהבת להכין בארוחת שישי אנחנו מתים על העוף הרך אבל הכי אוהבים את הרוטב הנהדר.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

3 כרעיים מופרדות
2 בצלים
2 שיני שום
3 בטטות בינונית מאורכות / 4 תפוחי אדמה
2 כוסות מים
כפית אבקת נס קפה
2 כפות דבש
כף פפריקה מתוקה
2 כפיות קמח
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, תוך כדי לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. להוסיף קפה תבלינים ודבש, לערבב מים וקמח לרביכה אחידה להוסיף לסיר ולבשל כמה דקות. להוסיף את הבשר + כוס מים נוספת, להרתיח ולהנמיך את האש, המים אמורים להגיע עד 3/4 גובה של העוף, לכסות חלקית ולבשל כשעה על אש בינונית.

3. לחתוך את הבטטות / תפוחי אדמה לקוביות קטנות להוסיף לסיר, לנער מעט שישקעו ברוטב להוסיף מעט מים במידה וצריך.

*4. לבשל 40 דקות, מידי פעם לנער את הסיר בעדינות, התפוחי אדמה אמורים להיות רכים.

אחלה רוטב!

26077 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוף בקפה ללקק ת'אצבעות כמה שזה טעיםעוף בקפה ללקק ת'אצבעות כמה שזה טעיםעוף בקפה ללקק ת'אצבעות כמה שזה טעים

גולשים מכינים וממליצים:

קלרה : הכנתי את העת העוף כפי שכתוב מעט פחדתי מהקמח והנס קפה אבל יצא שגעון רוטב סמיךוטעים המלצתי על האתר לכל החברות שלי ממליצה בחום
קלרה

עטרלה : מתכון מצויין.החיילת הכינה ליום שישי.היה הצלחה.כמו תמיד מתכון מעולה שלח ניקי

סימה : בוקר טוב ניקי , אתמול הכנתי לבנות יצא מעולה …… את המרכיב הסודי לא גיליתי להן חחחח…. תודה על עוד מתכון נהדר !!!!

אור : “מושלםםםם…
טעים ומפתיע,בעלי לא זיהה את ה”מרכיב הסודי” – הקפה ..
גם המתכון הזה מומלץ בנוסף לכל שאר המתכונים שלך שכבר הכנתי..”

חני : “ניקי הפתעת אותי לטובה בחיים שלי לא אכלתי כזה עוף טעים ברמות על”

שבי : “זה יצא פשוט מדהים!
אין דברים כאלה!”

עירית : “יצא נפלא!! קטף מחמאות והוזמן על בסיס קבע.”

512
תגובות

  הרשם  
עדכן
רינת

הי ניקי, אני מכינה את המנה הזו המון ומאוד אוהבים אותה אצלי בגלל הרוטב הסמיך והרכות של העוף. יש עוד מתכון בסגנון הזה עם רוטב ורכות? אני רוצה לגוון..

עדי

היי ניקי! האתר שלך זה הדבר הכי אהוב עליי בעולם!! אין מתכון שלא יוצא מעולה וטעים!
יש לי שאלה כי אני ממש אוהבת את העוף בקפה אבל בא לי לגוון.. אם במקום תפו”א ובטטה אני אערבב עם הרוטב שנשאר פסטה את חושבת שזה יצא טוב? וטעים?

אורית

היי ניקי בפסח במקום קמח לוותר/ להחליף? מה מציעה?

רחלי

נהיי ניקי. אני רוצה להכין לליל הסדר. במה אפשר להשתמש במקום קמח?

ריטה

היי ניקי.
חייבת את עזרתך יש לי 5 קרעיים לגהי כמויות ומים כמה בערך אני צריכה להוסיף?

עידנאור

האם המתכון מתאים גם לעוף שלם? אם כן כמה תיבול לשים?

ליאת

היי ניקי
יש לי 4 כרעיים,להשאיר את אותן כמויות?
אם אני לא מוסיפה ירקות מה היחס של המים וכמה זמן בישול צריך?
תודה

1 30 31 32