חזה עוף ממולא מעדן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף ממולא מעדן

מעדן אין מילה אחרת לתאר את המאכל הזה. מנה יפה וחגיגית שעושה המון רושם, מקסים על צלחת הגשה והטעם חבל על הזמן. גם הילדים שלי מתלהבים ממנה, זה נחטף אצלנו כמו צ`יפס. היא מצריכה קצת עבודה אבל שווה . דרך אגב זה יופי של פינגר פוד לאירוח.
בדרך כלל אחרי כמה דקות לא נשאר כלום ואני לא יודעת אם להיות מרוצה שהכל נחטף או לכעוס על עצמי שלא הכנתי יותר…

מרכיבים:

7 חזה עוף דפוקים דק (חשוב)
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ מייפל
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
200 – 300 ג` חזה אווז חתוך לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
חופן צנוברים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בקטשופ, מייפל וסויה כשעה פלוס.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מעלה. להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות 15 דקות.

3. לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף שום, חזה אווז לטגן כמה דקות ולתבל, להוסיף את העגבניות, לקלות צנוברים ולהוסיף.

4. להניח שורה מהמילוי על חזה העוף לגלגל לרולדה, לנעוץ קיסמים שלא יפתח.

5. להכין שתי קערות באחת ביצים ובשניה פירורי לחם, לטבול את הרולדות בביצים ואח”כ בפירורי הלחם, לצפות היטב. לטגן בשמן עמוק למחצה, אש בינונית.

6. עוד אפשרות : לטגן בשמן לא עמוק מכל הכיוונים לסדר בתבנית לכסות ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

הערות: אחד המאכלים הכי טעימים שיש. לא לשכוח להוציא את הקיסמים

12088 צפיות 30 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

148
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליהיא

היי ניקי רציתי לשאול במה אפשר להחליף את הסירופ מייפל ?

שרה

להשאיר את המתכון כמו שהוא ולהחליף אוז בפסטרמה?

שרה

סליחה עכשיו ראיתי שיש עוד תגובות וקראתי אותם
את בעצמך נתת אופציה לפונה להשתמש בפסטרמה השאלה אם כל המתכון נשאר אותו דבר ורק מחליפים אוז בפסטרמה?
אני חשבתי סתם לשים פסטרמה על החזה ולגלגל

שרה

למה צריך גם לטגן וגם לאפות?
אם אני ממלא חזה עוף בפסטרמה ומגלגלת אני צריכה גם לטגן ואז גם לאפות?

שירן

שלום ניקי. האם אפשר במקום האווז להכין עם הודו טחון? תודה

נטע

הי ניקי,
כשאת אומרת 7 חזה עוף, את מתכוונת ל 7 חצאים או ל 7 חזות מלאים (פרפרים)?
תודה על המתכונים הנפלאים וחג שמח.

רותם

היי ניקי,
מה שלומך?

פעם אחרונה שהכנתי יצא מאוד מאוד טעים, אבל לא יצא לי יפה… החתיכות חזה עוף שהיו לי היו יחסית קטנות ולא הצלחתי לגלגל כמו שצריך, ושמתי הרבה קיסמים…
איך כדאי לי לבקש מהקצב את החתיכות עוף כדי שיצא יפה יותר?
ואשמח לשמוע אם יש לך שיטה טובה לגלגול הרולדות…

תודה רבה 🙂

1 7 8 9