חזה עוף ממולא מעדן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף ממולא מעדן

מעדן אין מילה אחרת לתאר את המאכל הזה. מנה יפה וחגיגית שעושה המון רושם, מקסים על צלחת הגשה והטעם חבל על הזמן. גם הילדים שלי מתלהבים ממנה, זה נחטף אצלנו כמו צ`יפס. היא מצריכה קצת עבודה אבל שווה . דרך אגב זה יופי של פינגר פוד לאירוח.
בדרך כלל אחרי כמה דקות לא נשאר כלום ואני לא יודעת אם להיות מרוצה שהכל נחטף או לכעוס על עצמי שלא הכנתי יותר…

מרכיבים:

7 חזה עוף דפוקים דק (חשוב)
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ מייפל
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
200 – 300 ג` חזה אווז חתוך לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
חופן צנוברים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בקטשופ, מייפל וסויה כשעה פלוס.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מעלה. להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות 15 דקות.

3. לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף שום, חזה אווז לטגן כמה דקות ולתבל, להוסיף את העגבניות, לקלות צנוברים ולהוסיף.

4. להניח שורה מהמילוי על חזה העוף לגלגל לרולדה, לנעוץ קיסמים שלא יפתח.

5. להכין שתי קערות באחת ביצים ובשניה פירורי לחם, לטבול את הרולדות בביצים ואח”כ בפירורי הלחם, לצפות היטב. לטגן בשמן עמוק למחצה, אש בינונית.

6. עוד אפשרות : לטגן בשמן לא עמוק מכל הכיוונים לסדר בתבנית לכסות ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

הערות: אחד המאכלים הכי טעימים שיש. לא לשכוח להוציא את הקיסמים

28326 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
בת-אל

הי ניקי!
נראה משובח לגמרי.
האם אפשר מילוי אחר? אורז, ירקות וכדומה?

שיינא

היי ניקי,
מה שלומך? שאלתי היא; האם ניתן למלא את החזה עוף באורז?

מירם

ניקי, שלום.
האם יש תחליף לחזה אווז?

צאלה

טוב אני לא יכולה למצוא מילים מתאימות. זה פשוט מהמם!
השבת את מככבת לי על השולחן 🙂 חזה עם שעועית ותפוחי אדמה, הממולא הקטלני הזה, מקלות גזר פיקנטיים (שאני בקביעות מכינה עם בטטות במקום גזר), העוגיות המושלגות ואפילו אורז חמוד עם בצל ושום.
מכובד למדי הייתי אומרת 🙂
תודה רבה!

שם

היי,

נראה ממש טוב..
בקשר לחזה אווז..סוג של נקניק??
מה זה? לא מכירה בכלל- יש לך איזה תיאור איך למצוא?

תודה..

לנה

האם אפשר לתגן רק לסגירה וא”כ להעביר ולבשל ברוטב?
אם אני מכינה את זה לשבת האם זה עדיין יהיה טעים ולא יבש?

שם

הי ניקי,
תודה, החלטתי לנסות מחר…
שאלה נוספת- אפשר להכין הכל מחר ולשמור במקרר לילה כך שיישאר רק הטיגון של הרולדות?
תודה

1 2 3 10