חזה עוף ממולא מעדן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף ממולא מעדן

מעדן אין מילה אחרת לתאר את המאכל הזה. מנה יפה וחגיגית שעושה המון רושם, מקסים על צלחת הגשה והטעם חבל על הזמן. גם הילדים שלי מתלהבים ממנה, זה נחטף אצלנו כמו צ`יפס. היא מצריכה קצת עבודה אבל שווה . דרך אגב זה יופי של פינגר פוד לאירוח.
בדרך כלל אחרי כמה דקות לא נשאר כלום ואני לא יודעת אם להיות מרוצה שהכל נחטף או לכעוס על עצמי שלא הכנתי יותר…

מרכיבים:

7 חזה עוף דפוקים דק (חשוב)
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ מייפל
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
200 – 300 ג` חזה אווז חתוך לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
חופן צנוברים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בקטשופ, מייפל וסויה כשעה פלוס.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מעלה. להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות 15 דקות.

3. לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף שום, חזה אווז לטגן כמה דקות ולתבל, להוסיף את העגבניות, לקלות צנוברים ולהוסיף.

4. להניח שורה מהמילוי על חזה העוף לגלגל לרולדה, לנעוץ קיסמים שלא יפתח.

5. להכין שתי קערות באחת ביצים ובשניה פירורי לחם, לטבול את הרולדות בביצים ואח”כ בפירורי הלחם, לצפות היטב. לטגן בשמן עמוק למחצה, אש בינונית.

6. עוד אפשרות : לטגן בשמן לא עמוק מכל הכיוונים לסדר בתבנית לכסות ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

הערות: אחד המאכלים הכי טעימים שיש. לא לשכוח להוציא את הקיסמים

41260 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
נעמה

היי ניקי,
האם אפשר להכין הכל לטגן ואז להקפיא?
תודה ושבת שלום…

קרן

היי ניקי
אפשר להחליף את האווז בבשר טחון?

טליה

היי,ניקי. המתכון נראה מעולה אבל דבר אחד לא ברור לי
העבניות שרי לא גדולות מדי למילוי? לא צריך לטחון או לקצוץ אותן לפני?
אשמח למענה. שבוע טוב

סנונית

היי ניקי,
קודם כל,חג שמח 🙂
יש לי שאלה : אני רוצה להכין את המתכון אבל עם פחות חזה עוף,משהו כמו 3,
לעשות את המתכון רגיל או שיש איזשהו שינוי?

בתודה ענקית 3>

דליה

תודה על האתר הבלוג המקסים
אני באמצע ההכנה ולא ברור לי גלגול הרולדה
כיצד לאורך או לרוחב ,אם לרוחב יוצא כמה שכבות חזה,
אם לאורך אז הקוטר ממש קטן
תודה וחג שמח יקירה

גן גן

היי ניקי
2 שאלות:
1 – מה צריך להיות גובה השמן במחבת?
2 – האם כדי לחתוך את הרולדה מגישים את זה קר?

רבקה

היי ניקי, האם אפשר למלות בפירה ובצל מטוגן? והאם זה לא יתייבש בתנור?