חזה עוף ממולא מעדן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

חזה עוף ממולא מעדן

מעדן אין מילה אחרת לתאר את המאכל הזה. מנה יפה וחגיגית שעושה המון רושם, מקסים על צלחת הגשה והטעם חבל על הזמן. גם הילדים שלי מתלהבים ממנה, זה נחטף אצלנו כמו צ`יפס. היא מצריכה קצת עבודה אבל שווה . דרך אגב זה יופי של פינגר פוד לאירוח.
בדרך כלל אחרי כמה דקות לא נשאר כלום ואני לא יודעת אם להיות מרוצה שהכל נחטף או לכעוס על עצמי שלא הכנתי יותר…

מרכיבים:

7 חזה עוף דפוקים דק (חשוב)
2 כפות קטשופ
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סירופ מייפל
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום קצוצות
200 – 300 ג` חזה אווז חתוך לקוביות
20 עגבניות שרי חצויות
2 ביצים טרופות
פירורי לחם
חופן צנוברים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף בקטשופ, מייפל וסויה כשעה פלוס.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה, לסדר את העגבניות כשהצד החתוך כלפי מעלה. להכניס לתנור שחומם ל200 מעלות 15 דקות.

3. לטגן בצל ולהזהיב, להוסיף שום, חזה אווז לטגן כמה דקות ולתבל, להוסיף את העגבניות, לקלות צנוברים ולהוסיף.

4. להניח שורה מהמילוי על חזה העוף לגלגל לרולדה, לנעוץ קיסמים שלא יפתח.

5. להכין שתי קערות באחת ביצים ובשניה פירורי לחם, לטבול את הרולדות בביצים ואח”כ בפירורי הלחם, לצפות היטב. לטגן בשמן עמוק למחצה, אש בינונית.

6. עוד אפשרות : לטגן בשמן לא עמוק מכל הכיוונים לסדר בתבנית לכסות ולאפות כ 30 דקות בחום בינוני.

הערות: אחד המאכלים הכי טעימים שיש. לא לשכוח להוציא את הקיסמים

28325 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

150
תגובות

  הרשם  
עדכן
בן

מתכון מדהים !! נהנתי מכל רגע

אהובה

היי ניקי אני מצטרפת חדשה לאתר שלך, זה מתכון ראשון שאני מכינה
כשאת אומרת לטגן האם הכוונה טיגון מכל הכיוונים של השניצל.
.מודה לתשובתך

מלי

אפשר לאפות? לא בא לי על טיגון
אולי לאפות עם רוטב?אם כן איזה רוטב מתאים כאן?

אפרת

עם מה אפשר לצפות את זה שיהיה כשר לפסח?

ליאת

מתי מוציאים את הקיסמים לפני הטיגון או אחריו?
אם לא רוצים חזה אווז במה ניתן להחליף?

תאיר

האם אפשר באיזושהי דרך בלי פירורי לחם?

ענת

ניקי בוקר טוב
תוכלי לעזור לי? אני זוכרת מתכון דומה עם פסטרמה בפנים, ולא מוצאת אותו…