תבשיל בשר ושעועית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ושעועית

תבשיל בשר ושעועית

הסוד בתבשיל הזה זאת סבלנות, כל הדברים מתבשלים על האש הרבה זמן השעועית מקבלת את הטעם של הבשר לאט לאט אין מה למהר זה בדיוק התבשיל לארוחת השבת תוסיפו חלה טובה ותלקקו את האצבעות..

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
קילו צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
רסק עגבניות קטן
כוס שעועית לבנה שעברה לילה בהשרייה
4 בצלצלים קטנים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לעיגולים
2 כפות פפריקה מתוקה
מעט קינמון
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים כשתי דקות להוסיף את הבשר ולטגן כמה דקות על אש גבוהה מכל הכיוונים.

2. להוסיף רסק ותבלינים לכסות את התבשיל במים להוסיף את השעועית להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, לכסות ולבשל כשלוש שעות או עד שהבשר רך והשעועית מבושלת מידי פעם לערבב ולוודא שלא חסר נוזלים לבדוק תיבול במידת הצורך.

3. כשעה פלוס לפני הסוף להוסיף את התפוחי אדמה בצלצלים והגזר ונוזלים לפי מידת הצורך.

67958 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN858114-1

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : “התבשיל הזה פשוט נדיר!!! הכל יצא רך רך רך שבא לך לטרוף הכללללל והבעל והילדים אכן טרפו!! תודה ניקי”

271
תגובות

  הרשם  
עדכן
אוסי

הי ניקי
הכנסתי את הבצלצלים לטיגון בהתחלה עם הבצל הקצוץ ורק כשהתקדמתי עם המתכון ראיתי שכתבת להוסיף שעה לפני הסוף. זה קריטי?
את כותבת בתחילת הדרך ” לטגן את הבצלים” במקום לטגן את הבצל ככה שזה מטעה כי זה ברבים ואז חושבים שמדובר גם על הבצלצלים היות ומדובר על בצל גדול אחד בלבד
למרות שצריך לקרוא מהתתחלה ועד הסוף לפני שמתחילים

הילה

היי ניקי,
יש לי אסאדו. המתכון יעבוד איתו? או שיש לך מתכון אחר עם אסאדו?
תודה, הילה

שלי

היי אהובה, מה שלומך?
ניקי, הייתי רוצה להחליף את תפוחי האדמה, בתפ”א בייבי, רציתי לשאול, מה דעתך על זה? וכמה תפ”א בייבי צריך?

שלי

היי ניקי, מה שלומך אהובה?
הייתי רוצה להכין את המתכון הזה עם מיני תפ”א,
מה דעתך בעיניין? וכמה תפ”א צריך?

דליה

והאם כדאי להוסיף גם חומוס?

1 15 16 17