תבשיל בשר ושעועית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל בשר ושעועית

תבשיל בשר ושעועית

הסוד בתבשיל הזה זאת סבלנות, כל הדברים מתבשלים על האש הרבה זמן השעועית מקבלת את הטעם של הבשר לאט לאט אין מה למהר זה בדיוק התבשיל לארוחת השבת תוסיפו חלה טובה ותלקקו את האצבעות..

מרכיבים:

בצל גדול חתוך לקוביות
קילו צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
רסק עגבניות קטן
כוס שעועית לבנה שעברה לילה בהשרייה
4 בצלצלים קטנים
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 גזרים חתוכים לעיגולים
2 כפות פפריקה מתוקה
מעט קינמון
כפית סוכר
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים כשתי דקות להוסיף את הבשר ולטגן כמה דקות על אש גבוהה מכל הכיוונים.

2. להוסיף רסק ותבלינים לכסות את התבשיל במים להוסיף את השעועית להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית, לכסות ולבשל כשלוש שעות או עד שהבשר רך והשעועית מבושלת מידי פעם לערבב ולוודא שלא חסר נוזלים לבדוק תיבול במידת הצורך.

3. כשעה פלוס לפני הסוף להוסיף את התפוחי אדמה בצלצלים והגזר ונוזלים לפי מידת הצורך.

34386 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN858114-1

גולשים מכינים וממליצים:

רחלי : “התבשיל הזה פשוט נדיר!!! הכל יצא רך רך רך שבא לך לטרוף הכללללל והבעל והילדים אכן טרפו!! תודה ניקי”

223
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי ניקי
האם אפשר להכין בתנור?
אם כן באיזה חום?

דפנה

היי ניקי
אם משתמשים בשעועית משימורים, מתי להוסיף?

נועה

הי ניקי האלופה!! מה אפשר לשים במקום רסק עגבניות?

מאיה

היי ניקי,
אפשר לשים שעועית ירוקה ? אם כן מתי נכון להוסיף אותה?

ענת

ואוו מעולההה.אפשרי במקום כתף 5 להשתמש בשריר מספר 8 ? האם את לא מרתיחה קודם את קוביות הבשר?תודה ושבת שלום

עדי

היי ניקי בוקר טוב,
אני רוצה להכין את התבשיל בשישי אחר הצהריים (בשביל לאכול בערב). מתי לשים את השעועית במים? מהבוקר? כמה שעות זה אמור להיות במים?
תודה!!

ניקול

בצלצלים הכוונה לבצלצלי שאלוט? במידה ואין לי, אפשר להשתמש בבצלים קטנים רגילים?