


פרגיות שלמות ברוטב בצל
תדמיינו בשר רך מתבשל בתוך רוטב טעים עם המון בצל, זה תבשיל מהסוג שמתגנבים למטבח ואוכלים ישר מהסיר משום מה תמיד יש סימני חלה ליד הכיריים ואיך יכול להיות כשהארוחה מגיעה אני יכולה להישבע שהסיר היה מלא עד תום ומשום מה יש בתוכו פחות מחצי מה היו כאן גמדים ? למזלי מכיוון שאני יודעת עם מי יש לי עסק אני תמיד מכינה עוד אוכל.
4 מנות
מרכיבים:
6 פרגיות
2 בצלים גדולים
שן שום
כף רסק עגבניות
קצת סוכר
כוס מים
כף פפריקה
כף דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחצות ולפרוס את הבצל לטגן עד הזהבה לפרוס את השום ולהוסיף טיגון קל ולהוסיף תבלינים רסק סוכר ומים לבשל כמה דקות ולהוסיף את הפרגיות לבשל כ 10 דקות צד אחד להפוך ולבשל עוד 10 דקות.
2. להגיש פרגית עם המון בצל מעל.
גולשים מכינים וממליצים:
עדן : “אין לי מילים… קומבינציה מדהימה של מעדן במהירות הבזק.”
עמליה : “שבוע טוב ניקי, התגעגעתי☺
הכנתי את הפרגיות לשבת ויצא מ-ע-ו-ל-ה!!! פריך וטעיםם, וכמובן גם שאר המתכונים שאני מכינה (ויש הרבה כאלה) רק שכבר כתבתי תגובה בעבר;)
תודה רבה יקרה”
מיכל : “יצא טעעעיים בטירוף!!!!
כולם ליקקו את האצבעות,
תודה לך ניקי על המתכונים הטעימים★★”
מתכון מעולה!
כמה א. מרק?
והאם יש צורך גם במלח?
תודה רבה!
היי ניקי
אפשר עם רצועות פילטים של חזה עוף?
תודה רבה וחג שמח
היי ניקי, האם יש אופציה לאפות את הפרגיות בתנור?
היי ניקי. יש לי פרגיות עם עצם. האם ניתן להשתמש בהן או שיש לך מתכון אחר להציע לי… אולי בתנור…?!
הי ניקי
מחפשת מתכון חגיגי ועסיסי לפרגיות בתנור לכבוד החג מחר? ראיתי מלא אצלך..מה הכי מומלץ ?
שלום ניקי האם ניתן להכין כמות גדולה ולהקפיא ?