


צלי פרגיות ותפוחי אדמה
מרכיבים:
500 ג’ פרגיות חתוכות קטן
משרה:
כפית פפריקה
4 – 5 כפות שמן זית
כף שטוחה א. מרק
4 תפוחי אדמה חתוכים קטן
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הפרגיות כ 30 דקות.
2. לשים 4 כפות שמן במחבת להוסיף את התפוחי אדמה ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, התפוחי אדמה מעט מזהיבים.
3. להוסיף את שאר המצרכים, לכסות במים ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
4. במחבת נפרדת לטגן את הפרגיות כשתי דקות על אש גבוהה, להוסיף לתפוחי אדמה לערבב כדקה על האש ולהוריד.
31164 צפיות 20 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : “יצא טעים ברמות אחרות!!”
דן : “ממש טעים וקל להכנה.
הפכה להיות אחת המנות שהילדים מבקשים.
תודה”
היי ניקי,
היה לך ממתכון 8 פרגיות חצויות עם שקית תפוחי אדמה. לא מצליחה למצוא את המתכון וההסבר לאיך מכינים תוכלי לעזור?
שלמות של מתכון !!! לפרגית יצא טעם של קורקבן
היום אני עושה שוב
הי ניקי. יש לי קילו פרגיות. זה מתאים גם?
ניקי אפשר להוסיף למתכון רצועות פלפל אדום?
יש לי פרגית קטנה שלמה (ואין לי אפשרות לחתוך) האם זה מתאים למתכון?
אפשר להכין את המתכון עם פילטים או חזה עוף?