צלי פרגיות ותפוחי אדמה
מרכיבים:
500 ג' פרגיות חתוכות קטן
משרה:
כפית פפריקה
4 – 5 כפות שמן זית
כף שטוחה א. מרק
4 תפוחי אדמה חתוכים קטן
כף פפריקה
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להשרות את הפרגיות כ 30 דקות.
2. לשים 4 כפות שמן במחבת להוסיף את התפוחי אדמה ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, התפוחי אדמה מעט מזהיבים.
3. להוסיף את שאר המצרכים, לכסות במים ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
4. במחבת נפרדת לטגן את הפרגיות כשתי דקות על אש גבוהה, להוסיף לתפוחי אדמה לערבב כדקה על האש ולהוריד.
גולשים מכינים וממליצים:
מורן : "יצא טעים ברמות אחרות!!"
דן : "ממש טעים וקל להכנה.
הפכה להיות אחת המנות שהילדים מבקשים.
תודה"