יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

נתחי שווארמה עם זיתים

17 אוגוסט 2013
(Visited 3,528 times, 1 visits today)
נתחי שווארמה עם זיתים

נתחי שווארמה עם זיתים

מי שעדיין לא מכיר או התעסק עם הודו זה בדיוק הזמן להתחיל. למה אני אוהבת את הנתח הזה ? הוא לא דורש ממני הרבה עבודה  כמה דקות הכנה עם התבלינים הנכונים יש לו טעם נפלא! ולא אמרתי אפילו כמה שהוא בריא לילדים, והפעם ברוטב עם זיתים וכן טעים כמו שזה נראה, מנה קלה עם יופי של טעמים הבשר יוצא רך וטעים.

4 מנות

מרכיבים:

700 ג' נתחי שווארמה הודו נקבה חתוך קטן
בצל גדול
קופסת זיתים מגולענים
שן שום
כוס מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כפית תבלין לשווארמה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח להוסיף את הזיתים לבשל 15 דקות, לסנן את הזיתים, למלא שוב את הסיר ולחזור על הפעולה, סך הכל 3 פעמים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לשים בסיר 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, במהלך הטיגון לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל.

3. להוסיף את השווארמה לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים לערבב מים והזיתים, לבשל 15 דקות מידי פעם לערבב.

4. מומלץ להמשיך לערבב עוד כ 10 דקות אחרי שזה יורד מהאש.

הוגש עם בורגול, עגבניות מיובשות, מרק עגבניות

הרשם
עדכן
28 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן