יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

ארוחות צהריים מנות עיקריות תבשילי עוף קלים

נתחי שווארמה עם זיתים

17 אוגוסט 2013
(Visited 2,538 times, 2 visits today)
נתחי שווארמה עם זיתים

נתחי שווארמה עם זיתים

מי שעדיין לא מכיר או התעסק עם הודו זה בדיוק הזמן להתחיל. למה אני אוהבת את הנתח הזה ? הוא לא דורש ממני הרבה עבודה  כמה דקות הכנה עם התבלינים הנכונים יש לו טעם נפלא! ולא אמרתי אפילו כמה שהוא בריא לילדים, והפעם ברוטב עם זיתים וכן טעים כמו שזה נראה, מנה קלה עם יופי של טעמים הבשר יוצא רך וטעים.

4 מנות

מרכיבים:

700 ג' נתחי שווארמה הודו נקבה חתוך קטן
בצל גדול
קופסת זיתים מגולענים
שן שום
כוס מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית גריל עוף
כפית תבלין לשווארמה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • אורז עם ירקות ארוחה בסיר – אין לי כוח להכין כלום

    אני רוצה לשתף אתכם בארוחת "אין לי כוח להכין כלום" ובכל זאת אני צריכה לארגן משהו קל ובימים החמים שעוברים עלינו למי יש חשק לאכול משהו כבד אז הלכתי על הירקות שהיו לי במקרר רציתי כמה שיותר צבעים שיהיה יפה בעיניים.
    זה נראה לא הכי הגיוני אבל זה יוצא מאוד טעים, בא לכם חיים קלים ? הגעתם למקום הנכון קבלו את ארוחת אין לי כוח להכין כלום שלי זה עומד לככב במטבחים שלכם.

  • צ'יפס זיגזג קריספי כמו בבורגר ראנץ

    אני כבר המון זמן מתכננת להכין צ'יפס זיגזג אבל לא היה לי את הכלי המתאים ובסוף מצאתי אחד כזה במגירת הכלים במטבח של אמא שלי ואוו איך הייתי מאושרת עכשיו אני יכולה להתקדם.
    לא רציתי להכין סתם צ'יפס אלא צ'יפס קראנצ'י כשנותנים ביס שומעים את ההתפצחות בפה הקרנצ'יות הורסת בפירוש צ'יפס שכיף לאכול וליד שניצלים זה חלומי.
    בשביל להגיע למצב של צ'יפס מושלם יש שלבים בדרך זה לוקח קצת זמן אבל חלק מהשלבים אפשר להכין מראש תשמעו לי התוצאה הסופית שווה הקריספיות מורגשת בכל ביס.
    בקשר לכלי אומנם התלהבתי ממנו אבל אין בעיה להשתמש בסכין.

  • אורז צהוב של בתי מלון

    היינו בחופשה והאורז הזה הוגש בכל ארוחה גם צהריים גם ערב אנשים חיסלו אותו כאילו בחיים לא טעמו אורז,
    זה הדבר הראשון שניגשו אליו בכל המבחר הגדול שהיה שם. בחיים שלי לא ראיתי אורז שמתחסל כל כך מהר והיו שם כמויות.
    ברגע שטעמתי הבנתי על מה כל המהומה זה היה אורז טעים ברמות וכולה אורז צהוב עם אטריות.
    חזרנו הבייתה ואמרתי לעצמי שאני חייבת להכין את האורז הזה, הוא גם יפהפה בהגשה מייד מושך את העין, למחרת צהריים הכנתי אותו בתוספת לשניצלים, צ'יפס וסלט ירקות אח כמה טעים והכי חשוב זה פשוט להכנה ובלי להסתבך.

    4 – 5 מנות

  • חזה עוף עסיסי במחבת

    איך אני אוהבת חזה עוף תנו לי רק לשחק איתו במטבח וכמה שיותר.
    תדמיינו חזה עוף רך זהוב שכיף לאכול, אני מתלהבת כי יצאו לי נשנושי חזה עוף מעולים רק לטבול באיזה רוטב ולטרוף.
    אם יש מתכון שנועד לצהריים תכינו את זה קלי קלות תוך 20 דקות עמדה על השולחן ערימת נישנושי חזה עוף, אני ואביב ירדנו עליה בכיף. לפעמים לא צריך להסתבך הלכתי על מתכון בסיסי שנותן תוצאה טובה יותר מזה אני לא צריכה.
    יש לי צהריים הייתי כאן.

    3 מנות

הכנות:

1. למלא סיר במים להרתיח להוסיף את הזיתים לבשל 15 דקות, לסנן את הזיתים, למלא שוב את הסיר ולחזור על הפעולה, סך הכל 3 פעמים.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לשים בסיר 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב, במהלך הטיגון לקצוץ את השום ולהוסיף לבצל.

3. להוסיף את השווארמה לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את התבלינים לערבב מים והזיתים, לבשל 15 דקות מידי פעם לערבב.

4. מומלץ להמשיך לערבב עוד כ 10 דקות אחרי שזה יורד מהאש.

הוגש עם בורגול, עגבניות מיובשות, מרק עגבניות

הרשם
עדכן
26 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות