קורקבנים עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קורקבנים עם פטריות

קורקבנים עם פטריות

אוכל לא חייב לעלות הרבה כסף ומה עושה מי שמארח בחג ולא רוצה להוציא הרבה כסף ?
יש משהו שהנחה אותי מאז שפתחתי את הבלוג, לא חוכמה להכין אוכל טוב ממצרכים יקרים נראה לי יותר קשה להכין אוכל טוב ממצרכים זולים וזמינים בכל בית ולעשות את זה בצורה יומיומית זה כל הטריק והמשפחה נהנית שזה הדבר החשוב אז כנראה הצלחתי נכון ?
אז איך עושים קדרת בשר לא יקרה ? איזה נתח בשר אפשר להשתמש בלי לקרוע את הכיס ?
התשובה במתכון.

מרכיבים:

קילו קורקבנים
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כפית שום כתוש
2 – 3 כוסות מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הקורקבנים כשעה לקלף לחתוך אותם לחתיכות.

2. לטגן את הבצל והשום, להוסיף את הפטריות לדקה טיגון ואת שאר המצרכים, להרתיח ולבשל את הרוטב על אש בינונית – נמוכה כ 40 דקות. מידי פעם לערבב.

15318 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קורקבנים עם פטריותקורקבנים עם פטריותקורקבנים עם פטריות

50
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

ניקי תודה
יופי של מתכונים.
כאן אני ממש שמחה.
חמותי ז”ל היתה מכינה קורקבנים בקונכיות בצק עלים כמנה ראשונה.
שנים לא אכלנו את המנה.
עכשיו מצאתי בסופר, אפתיע את אישי היקר ואכין לערב החג את המנה.
כמה זמן מראש ניתן להכין?
תודה מקרב