קורקבנים עם פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קורקבנים עם פטריות

קורקבנים עם פטריות

אוכל לא חייב לעלות הרבה כסף ומה עושה מי שמארח בחג ולא רוצה להוציא הרבה כסף ?
יש משהו שהנחה אותי מאז שפתחתי את הבלוג, לא חוכמה להכין אוכל טוב ממצרכים יקרים נראה לי יותר קשה להכין אוכל טוב ממצרכים זולים וזמינים בכל בית ולעשות את זה בצורה יומיומית זה כל הטריק והמשפחה נהנית שזה הדבר החשוב אז כנראה הצלחתי נכון ?
אז איך עושים קדרת בשר לא יקרה ? איזה נתח בשר אפשר להשתמש בלי לקרוע את הכיס ?
התשובה במתכון.

מרכיבים:

קילו קורקבנים
חבילת פטריות שמפיניון חתוכות גס
בצל בינוני קצוץ
2 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות קטן
כפית שום כתוש
2 – 3 כוסות מים
כפית סוכר
כף פפריקה מתוקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

 


הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הקורקבנים כשעה לקלף לחתוך אותם לחתיכות.

2. לטגן את הבצל והשום, להוסיף את הפטריות לדקה טיגון ואת שאר המצרכים, להרתיח ולבשל את הרוטב על אש בינונית – נמוכה כ 40 דקות. מידי פעם לערבב.

6396 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קורקבנים עם פטריותקורקבנים עם פטריותקורקבנים עם פטריות


44
תגובות

  הרשם  
עדכן
ח.

תודה על המתכונים שלך. את מופלאה!
מתאים להוסיף לאפיה תפוחי אדמה בתחתית התבנית שיתבשלו ביחד? אני יודעת
שיש גם מתכון עם תפוא אבל זה נראה לי יותר מיוחד.

עירית ינאי

שלום ניקי. אצלי אלרגים לפטריות. מה אפשר להחליף?

ענת.

היי ניקי. ברגעים אלו מיטגן לו הבצל….
שאלה: האם יש דרך לשלוח את המתכונים להדפסה דרך האפליקציה? כשאני משתפת למדפסת צץ רק הקישור ולא המתכון עצמו. אני מכינה מס’ דברים בו זמנית ונח יותר עם מתכונים מודפסים.

חוה

חג שמח

1. האם הכוונה בסעיף 2 כל המרכיבים מלבד הקורקבנים?
2. האם לדעתך ניתן לשלב עם לבבות במתכון הזה?
(אני מכינה בתבשיל עם רוטב פטריות/צלי שילוב של קורקבנים לבבות וכנפיים )

כרגיל תודה על המגון

שרית

אני פשוט קוראת את הפתיחה שלך לפני כל מאכל וממש את מלאך אני יכולה לבחור עשר מטעמים וכולם בכמות שמובטח שלא יזרק אוכל ב”ה.. ככ אכפת לך מהכיס של הקורא וזה הא’ ב’.. אני אישית לא יכולה להרשות לעצמי להוציא ים כסף אבל תמיד אני יכולה להתגאות בשולחן הערוך מכל טוב..
אני נעזרת המון ותמיד במתכונים שלך ישר כח ותמשיכי לעשות חייל 🙂

שירה

סורי,
שכחתי להודות בשבוע שעבר אבל יצא מושלם!!!!
תודה על עוד מתכון מוצלח 🙂