סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

19821 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

105
תגובות

  הרשם  
עדכן
רעות

היי ניקי, האם ניתן להשתמש למתכון בעגבניות מרוסקות מקופסת שימורים?
תודה רבה,
רעות.

מיכל

היי ניקי, שאלה של מתחילות: האם לשים את הדג בתבנית עם העור כלפי מעלה או מטה?

ורדית

היי ניקי
האם יש צורך לשטוף את הסלמון
לפני ההכנה?

שרית

היי ניקי,
תודה על המתכונים המעולים.
אפשר להקפיא את הדג לאחר הבישול?

1 5 6 7