סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

29015 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : “מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!”

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
שפרה

שלום ניקי,
האם אפשר לוותר על שלב הטיגון של הדג? אני נגד טיגון… תודה רבה

mopdd

שלום ניקי, וערב טוב. הכוונה לסלמון קפוא?

רבקה פוגל

היי ניקי כשאופים לאפות סגורפתוח?

kobi1

היי ניקי, לא מופיע באופן ההכנה מה לעשות עם הבצל…

רבקה

טוב גם עם מרלוזה?

קרן

היי …פלפל הכוונה לגמבה או פלפל חריף

שרי

ניקי,
האם צריך להשרות בלימון?
תודה שרי

1 2 3 7